Καταπληκτική η Κηφισιά, 3-1 τoν Ολυμπιακό

Σπορ
Καταπληκτική η Κηφισιά, 3-1 τoν Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκανε την έκπληξη της σεζόν, με την 2η ήττα των ερυθρολεύκων…

Η Κηφισιά νίκησε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό 3-1 σετ στο Ζηρίνειο για την 20ή αγωνιστική της Volley League και τον υποχρέωσε στη δεύτερη ήττα του φέτος σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, αφήνοντάς τον στο +5 στην κορυφή από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική στου Ρέντη στο μεγάλο ντέρμπι που ίσως κρίνει την πρωτιά της κανονικής περιόδου, εφόσον ο "Δικέφαλος" επικρατήσει.

Από την πλευρά της, η ομάδα των βορείων προαστίων ανέβηκε στην έκτη θέση και διεκδικεί με αξιώσεις την πεντάδα στην ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκαν μόνο στο τρίτο σετ, το οποίο πήραν 25-12, με τα υπόλοιπα «γεμάτα» σετ να καταλήγουν στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Τεράστια εμφάνιση για την Κηφισιά έκανε ο Χαντ με 30 πόντους και ο Ρουμελιωτάκης που σημείωσε 17, ενώ διψήφιος ολοκλήρωσε το ματς και ο Λάανε με 10 πόντους.

Για τον Ολυμπιακό, ξεχώρισε επιθετικά ο Σμιτ, που σημείωσε 15 πόντους, και ο Ράουβερντινκ με 13.

Στο τέταρτο σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν «χέρι χέρι» μέχρι το 8-8, όπου η Κηφισιά με άσο του Χαντ έφτασε στο 11-8. Ο Ολυμπιακός πλησίασε στον πόντο με μπλοκ του Ράουβερντινκ, αλλά νέο σερί της Κηφισιάς της έδωσε ξανά το +3 με τον Λάανε.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν και πάλι στη διεκδίκηση του σετ με 17-16 με τον άσο του Τερβαπόρτι, με τους Κηφισιώτες να φτάνουν στο 19-16 με το μπλοκ του Ρεκ και το 21-17 με τον Ρουμελιωτάκη. Με άσο του Ρεκ, η ομάδα του Νίκου Ζαλμά έφτασε στο 23-18 και ουσιαστικά στην επικράτηση.

Τα σετ: 25-22, 26-24, 12-25, 25-22

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News