Για νίκη που θα τον φέρει αγκαλιά με την Α1 στη Ρόδο ο ΟΦΗ

Σπορ
Για νίκη που θα τον φέρει αγκαλιά με την Α1 στη Ρόδο ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ προέρχεται από την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανιώνιο και οδηγεί την κούρσα στην ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ.

Την Ροδίων Άθλησις αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 16:00 στη Ρόδο η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, σε ένα μεγάλο παιχνίδι καθώς εφόσον κερδίσει, ουσιαστικά θα αγκαλιάσει την άνοδο του στην Α1 κατηγορία.

Πρόκειται για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ (θα γίνουν 6 αγωνιστικές) από τα οποία οι δυο πρώτες ομάδες θα προκριθούν στην τελική φάση, για τη διεκδίκηση της ανόδου, στην μεγάλη κατηγορία.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανιώνιο και οδηγεί την κούρσα στην ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ. Στη Ρόδο, τον περιμένει ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα, που επίσης διεκδικεί την άνοδο.

Όπως τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης "στη Ρόδο, χάσαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όμως ήταν ουσιαστικά ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Τώρα θα είναι άλλο παιχνίδι. Ο αντίπαλος είναι πολύ καλός, παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα και με πολύ πάθος, όμως και εμείς έχουμε προετοιμαστεί για μια μάχη και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τον ΟΦΗ μας και το στόχο που έχουμε θέσει".

Ο ΟΦΗ προέρχεται από την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, κόντρα στον Πανιώνιο και όπως λέει ο προπονητής του ΟΦΗ "'ήταν πράγματι η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση, απέναντι σε ένα άξιο αντίπαλο. Έχουμε καταλάβει τη σοβαρότητα των πραγμάτων και ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια. Η καλή μας εικόνα στο μπλοκ, στο σερβίς, στην υποδοχή, στα τελειώματα των φάσεων, πιστεύω ότι θα μας διδάξει πράγματα για τα επόμενα παιχνίδια. Δεν πρέπει να επαναπαυθούμε. Μελετήσαμε  την καλή εμφάνιση που κάναμε, για να προετοιμαστούμε ακριβώς όπως πρέπει και να είμαστε, όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Τώρα ακολουθεί ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και θα πάμε να μαζέψουμε και από εκεί ότι καλύτερο μπορούμε. Το μέλημα μας είναι να μαζέψουμε πάνω από 14-15 βαθμούς για να πάμε στο τελικό Σαββατοκύριακο. Εννοείται ότι όταν αυτό συνοδεύεται με καλές εμφανίσεις, είναι ότι καλύτερο".

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, έμεινε ικανοποιημένος και από τη συμπαράσταση του κόσμου, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και τους καλεί να γεμίσουν το κλειστό του ΟΦΗ στα επόμενα παιχνίδια με Πανερυθραϊκό και Ρόδο.

Όπως λέει "ήρθε κόσμος και τον ευχαριστούμε. Περιμένουμε, ακόμα περισσότερο. Εχουμε δυο παιχνίδια στην έδρα μας και θέλουμε γεμάτο το γήπεδο, για να πάρουμε τις νίκες και να περάσουμε στην τελική φάση που θα κρίνει το στόχο".

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τη συνέχεια  και η βαθμολογία:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Α’ Όμιλος 1ος Υποόμιλος 1-4 –2η αγωνιστική

Σάββατο 9/3/2019-16.00

Ροδίων Άθλησις - ΟΦΗ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ-ΚΡΙΤΣΑ ΡΑΠΤΗΣ

Σάββατο 9/3/2019-19.30

ΑΣ Πανερυθραϊκός - ΓΣ Πανιώνιος ΡΑΝΤΣΙΟΥ-ΝΙΚΑΚΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΟΦΗ 7

2.Ρόδος 6

3.Πανιώνιος 2

4.Πανερυθραϊκός 1

*Οι ομάδες ξεκίνησαν την διαδικασία των πλέι-οφ με την εξής βαθμολογία: ΟΦΗ 4, Ρόδος 3, Πανιώνιος 2, Πανερυθραϊκός 1.

*Συνεχίζουν στην τελική φάση, οι δυο πρώτοι.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ

Το πρόγραμμα των θέσεων 1-4

1η αγωνιστική - 2 & 3 Μαρτίου

ΟΦΗ - ΓΣ Πανιώνιος 3-0

Ροδίων Άθλησις - ΑΣ Πανερυθραϊκός 3-1

2η αγωνιστική - 9 & 10 Μαρτίου

Ροδίων Άθλησις - ΟΦΗ

ΑΣ Πανερυθραϊκός - ΓΣ Πανιώνιος

3η αγωνιστική - 16 & 17 Μαρτίου

ΓΣ Πανιώνιος - Ροδίων Άθλησις

ΟΦΗ - ΑΣ Πανερυθραϊκός

4η αγωνιστική - 23 & 24 Μαρτίου

ΓΣ Πανιώνιος - ΟΦΗ

ΑΣ Πανερυθραϊκός - Ροδίων Άθλησις

5η αγωνιστική 30 & 31 Μαρτίου

ΟΦΗ - Ροδίων Άθλησις

ΓΣ Πανιώνιος - ΑΣ Πανερυθραϊκός

6η αγωνιστική - 6 & 7 Απριλίου

Ροδίων Άθλησις - ΓΣ Πανιώνιος

ΑΣ Πανερυθραϊκός - ΟΦΗ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News