Μεγάλη νίκη για το βόλεϊ του ΟΦΗ και μήνυμα πολιτισμού με τη Ρενάτα

Σπορ
Μεγάλη νίκη για το βόλεϊ του ΟΦΗ και μήνυμα πολιτισμού με τη Ρενάτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο κλειστό η φίλαθλος του Πανιωνίου, μαζί με τους φίλους του ΟΦΗ...

Με εκπληκτική εμφάνιση η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, επικράτησε με 3-0 σετ του Πανιωνίου στο ΒΑΚ και έκανε το πρώτο βήμα για την ιστορική άνοδο στην Α1...

Το χειροκρότημα ήταν ζεστό από την εξέδρα και ένα μήνυμα ότι στην προσπάθεια αυτή του ΟΦΗ, η έδρα του θα είναι η μεγάλη του δύναμη και στα επόμενα παιχνίδια.

Ο ΟΦΗ με 7 βαθμούς, έχει το προβάδισμα στην κατάταξη και πηγαίνει στη Ρόδο το προσεχές Σάββατο, για ένα μεγάλο ντέρμπι, που θα κρίνει πολλά.

O ΟΦΗ μπήκε «ζεστός» στο παιχνίδι, αναγκάζοντας τον Πανιώνιο, να πάει σε ταιμ-άουτ μόλις στο 3-0, αλλά και στο 12-7, με ένα ΟΦΗ κυρίαρχο και ένα Πανιώνιο, να μην μπορεί να αντισταθεί στον ανώτερο σε όλα τα επίπεδα ΟΦΗ. Το σετ τελείωσε νωρίς με τον ΟΦΗ να βρίσκεται στο +11 (22-11) και να κλείνει με το επιβλητικό 25-13 υπέρ του ΟΦΗ.

Η εικόνα του αγώνα, δεν άλλαξε και στο δεύτερο σετ, με τον ΟΦΗ να είναι πολύ συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του και να επιβάλει την ανωτερότητα του στο παρκέ.

Το 15-10, έδειξε καθαρά το φαβορί και στο δεύτερο σετ, το οποίο τελείωσε ο ΟΦΗ προηγούμενος με 22-14, για να το κλείσει με 25-15, με εξαιρετικές επιδόσεις στο σερβίς, στα μπλόκ, αλλά και συνολικά σε όλη τη λειτουργία της ομάδας σε άμυνα και επίθεση, απέναντι σε ένα αντίπαλο, που έδειχνε να μην μπορεί να κάνει τίποτα, για να αποτρέψει το μοιραίο.

Το τρίτο σετ, ήταν ανταγωνιστικό, ήταν ντέρμπι. Ο Πανιώνιος βρήκε δύναμη με το 2-0 στην πλάτη να διεκδικήσει το σετ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Το 7-10 έφερε τον προπονητή του ΟΦΗ Δημήτρη Ζλατιλίδη να παίρνει ταιμ-άουτ. Οι ομάδες βάδισαν χέρι-χέρι μέχρι το τέλος του σετ, με τον ΟΦΗ να βρίσκει και πάλι τον τρόπο, να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση.

Προηγήθηκε με 24-22, ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 24-24, αλλά και πάλι με δυνατό μπλόκ και μια ωραία τελευταία επίθεση, τελείωσε το παιχνίδι με 26-24 μέσα σε πανηγυρισμούς, αλλά και θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε βόλει υψηλού επιπέδου!

Σε μια όμορφη στιγμή , μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες του ΟΦΗ και του Πανιωνίου, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ και μαζί τους η νικήτρια της ζωής, Ρενάτα, φίλαθλος του Πανιωνίου, φωτογραφήθηκαν μαζί στο γήπεδο, στέλνοντας μηνύματα για το πιο είναι το πραγματικό νόημα του αθλητισμού!

Τα σετ: 25-13 (21’), 25-15 (21’), 26-24(30’).

Τους πόντους του ΟΦΗ πέτυχαν οι: Τζελάτι 20, Εφραιμίδης 14, Μπάσης 9, Κολιτσιάκης 4, Κομητούδης 3, Αντιφάκος 2, Τεφτσης, Δημητριάδης, Καρασσαβίδης, Μύρος, Σκαρλατίδης, Καρατζάς, Μονιάκης.  

                                Μαζί με την Ρενάτα του Πανιωνίου

Σε μια όμορφη στιγμή για τον αθλητισμό, μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες του ΟΦΗ και του Πανιωνίου, φίλαθλοι του ΟΦΗ που βρέθηκαν στο παιχνίδι και μαζί τους η νικήτρια της ζωής, Ρενάτα, φίλη του Πανιωνίου, φωτογραφήθηκαν μαζί στο γήπεδο, στέλνοντας μηνύματα για το πιο είναι το πραγματικό νόημα του αθλητισμού!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News