Η σκέψη στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος για το βόλεϊ του ΟΦΗ

Σπορ
Η σκέψη στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος για το βόλεϊ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σάββατο ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος της Α2 βόλεϊ...

Το ερχόμενο Σάββατο ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος της Α2 για τον ΟΦΗ, ο οποίος υποδέχεται τον ισχυρό Πανιώνιο, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, σε ένα όμως ακόμη αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, καθώς ο ΟΦΗ έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

Ωστόσο, θέλει τη νίκη για να κρατήσει το αήττητο της έδρας του και να συνεχίσει με νίκη στο δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος.

Η σκέψη όλων στην κρητική ομάδα, είναι στην δεύτερη φάση, στην οποία θα συμμετάσχουν οι 4 πρώτες ομάδες του ομίλου, με βαθμολογία 4-3-2-1 και τον ΟΦΗ πρώτο.

Θα γίνει ένα μίνι πρωτάθλημα, με διπλούς αγώνες και η κλήρωση για αυτά τα παιχνίδια θα γίνει την Δευτέρα 18/2/2019 και ώρα 13.00, στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

Από το μίνι αυτό πρωτάθλημα των 4 ομάδων, οι δυο πρώτες, θα αναμετρηθούν στην τρίτη και τελευταία ουσιαστικά φάση, με τους άλλους δυο πρώτους από τον δεύτερο υποόμιλο του Νότου, στην τελική τετράδα των ομάδων, που θα γίνει σε ουδέτερη έδρα, την οποία θα αποφασίσει η Ομοσπονδία και ο πρώτος, θα πάρει το εισιτήριο για την Α1 βόλει.

Όπως γίνεται σαφές, για τον ΟΦΗ υπάρχει ακόμη… δρόμος για την άνοδο, αλλά και η αισιοδοξία ότι η ομάδα θα τα καταφέρει.

Όπως τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, «χρειάζεται καλή διαχείριση από όλους μας, μέχρι το τέλος και πιστεύω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε. Εχουμε ακόμη μπροστά μας, αρκετά παιχνίδια να δώσουμε και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι στα σημαντικά αυτά παιχνίδια, για να πετύχουμε αυτό για το οποίο έχουμε προσπαθήσει τόσο πολύ όλη τη χρονιά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News