Βόλεϊ

Ανώδυνη ήττα στη Ρόδο για το βόλεϊ του ΟΦΗ

Έχασε στο ντέρμπι κορυφής αλλά έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια

Ήττα στο ντέρμπι κορυφής από την Ροδίων Άθλησις γνώρισε ο ΟΦΗ στη Ρόδο με 3-1 σετ κι αυτή ήταν η δεύτερη φετινή στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας βόλεϊ.

Ωστόσο δεν υπάρχει κόστος για τον ΟΦΗ, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ τα αποτελέσματα μεταξύ των ομάδων, δεν παίζουν σημασία στην δεύτερη φάση, στην οποία αναμετρώνται οι 4 πρώτες ομάδες.

«Παίζαμε για το γόητρο και μόνο σε αυτό το παιχνίδι, καθώς έχουμε εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Θέλαμε όμως να κερδίσουμε και να ευχαριστήσουμε και τους φίλους του ΟΦΗ που είναι στο νησί και ήρθαν να μας δουν. Δεν ήμασταν τόσο καλοί και πρέπει να μάθουμε από αυτή την ήττα. Να δούμε τα λάθη μας» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ o προπονητής του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Ο ΟΦΗ έχασε το πρώτο σετ με 25-19, αλλά πήρε το δεύτερο με 23-25 και ισοφάρισε σε 1-1. Η Ρόδος πήρε το τρίτο σετ με 25-21. Στο τέταρτο σετ έγινε μεγάλη μάχη. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 24-23 και είχε σετ-μπολ για το 2-2, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή, το κέρδισαν με 26-24 και πήραν τη νίκη με 3-1 σετ.

Τα σετ: 25-19, 23-25, 25-21, 26-24.

Σχόλια