Βόλεϊ

Γιόρτασαν οι Ακαδημίες βόλεϊ του ΟΦΗ

Εύχομαι του χρόνου να κόψουμε την πίτα με το ανδρικό βόλεϊ στην Α1» ανέφερε ο Γιάννης Δανδάλης, μέσα σε χειροκροτήματα…

«Η χαρά μου είναι να βλέπω μικρά παιδιά στον αθλητισμό και αυτό το σκοπό υπηρετώ, όλα αυτά τα χρόνια στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ». Με τα λόγια αυτά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, έκοψε την πίτα της ακαδημίας βόλεϊ του ΟΦΗ και έδωσε συγχαρητήρια στους προπονητές, τους αθλητές, αλλά και τους γονείς για την δημιουργική συνεργασία που έχουν και η οποία έχει φέρει σημαντικά αποτελέσματα.

Στην όμορφη οικογενειακή εκδήλωση που έγινε στο κέντρο «Απέραντο Γαλάζιο» στη Ροδιά, ο Γιάννης Δανδάλης, έζησε τόσο ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη, αλλά και ως άνθρωπος του βόλεϊ, την αγάπη των νεαρών αθλητών για αυτά που έχει προσφέρει στον ΟΦΗ.
Οι αθλητές τον …περικύκλωσαν και του ζήτησαν μια φωτογραφία μαζί του, σε μια ενέργεια υψηλού ήθους!
Λίγο αργότερα, όλοι μαζί έκοψαν την πίτα και τραγούδησαν το «ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει!» που δείχνει την αγάπη των μικρών παιδιών, για τον ΟΦΗ συνολικά!


«Εύχομαι υγεία σε όλους σας. Είναι σημαντική αυτή η δυναμική, που υπάρχει στις ακαδημίες βόλεϊ του ΟΦΗ» πρόσθεσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. «Ευχαριστώ και τους γονείς και τους θέλουμε ενεργούς στην προσπάθεια πουν κάνουμε. Εύχομαι του χρόνου να κόψουμε την πίτα με το ανδρικό βόλεϊ στην Α1» ανέφερε ο Γιάννης Δανδάλης, μέσα σε χειροκροτήματα.


Ο επικεφαλής της ακαδημίας βόλει του ΟΦΗ, Μανόλης Πρασανάκης, ευχαρίστησε τον Γιάννη Δανδάλη για την προσφορά του στο σύλλογο και ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία σε όλους τους αθλητές των τμημάτων υποδομής του βόλει.
Η βραδιά κύλησε όμορφα με τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΟΦΗ να δίνουν ρεσιτάλ και στον… χορό!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια