Ακάθεκτη η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

Σπορ
Ακάθεκτη η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη νίκη επί της Ολυμπιάδας ακολουθεί το παιχνίδι με το Αίγιο το Σάββατο στο ΒΑΚ …

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ βρίσκεται στο +7 στην κορυφή της Α2, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν στα μπαράζ για την άνοδο της στην Α1 κατηγορία, που είναι και ο μεγάλος στόχος.

Η εύκολη νίκη με 3-0 σετ και με πολύ καλό βόλεϊ, πιστοποίησε την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΟΦΗ, αυτήν την εποχή, όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε μετά τη νίκη επι της Ολυμπιάδας:

«Βάλαμε να παίξουν όλα τα παιδιά. Είχαμε κυριαρχία σε όλους τους τομείς. Σε όλα τα στοιχεία του αγώνα. Αυτό το παιχνίδι πέρασε όμως, τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στο Αίγιο και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό. Θα ξεκουραστούμε λίγο και θα πάμε και σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι».

Για το αβαντάζ που έχει ο ΟΦΗ στην κορυφή με 7 βαθμούς: «Είναι μια ψυχολογική τόνωση όλο αυτό. Έχουμε όμως και το δεύτερο βήμα που είναι τα μπαράζ και πρέπει να προετοιμαστούμε για να μπορέσουμε να είμαστε τότε καλά. Έχει δρόμο ακόμη. Αυτό που μένει να κάνουμε, είναι η σωστή διαχείριση, για να πετύχουμε το στόχο».

Στα αγωνιστικά ο Δημητριάδης, που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού και στο παιχνίδι με την Ολυμπιάδα θα μείνει περίπου μια εβδομάδα ακόμη εκτός.

Το προσεχές Σάββατο (26/1) στις 3.00 μμ είναι το παιχνίδι του ΟΦΗ στο Αίγιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News