Δύσκολη κλήρωση για την Εθνική των Ανδρών στο Ευρωπαϊκό

Σπορ
Δύσκολη κλήρωση για την Εθνική των Ανδρών στο Ευρωπαϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμαθε τους αντιπάλους του στην τελική φάση της διοργάνωσης...

Στο Μονπελιέ θα ταξιδέψει η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η "γαλανόλευκη" κληρώθηκε στον Α' όμιλο μαζί με την οικοδέσποινα Γαλλία, την Ιταλία, την Βουλγαρία, την Πορτογαλία και την Ρουμανία, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Atomium στις Βρυξέλλες.

Η κλήρωση αναμενόταν εξ αρχής δύσκολη, όμως η παρουσία τριών σπουδαίων ομάδων όπως είναι η Γαλλία, η Ιταλία και η Βουλγαρία κάνει το στόχο του Δημήτρη Ανδρεόπουλου και τον παικτών του ξεκάθαρο.

Αυτός είναι να κερδίσουν την Πορτογαλία και τη Ρουμανία για να πάρουν την τέταρτη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Είναι ένας όμιλος πρόκληση. Υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί Γαλλία, Ιταλία και η Βουλγαρία είναι αρκετά κοντά τους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βάλουμε από κάτω μας την Πορτογαλία και την Ρουμανία για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Θα πάμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με όλες τις ομάδες για να διεκδικήσουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση», τόνισε ο

αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Πετρέας.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου σε Γαλλία, Σλοβενία και μία ημέρα αργότερα στην Ολλανδία και στο Βέλγιο. Οι ημιτελικοί, ο αγώνας για τις θέσεις 3-4 και ο τελικός θα διεξαχθούν στο Παρίσι στις 29 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά οι τέσσερις όμιλοι:

Α' όμιλος (Γαλλία - Μονπελιέ): Γαλλία, Ιταλία, Βουλγαρία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Ρουμανία.

Β' όμιλος (Βέλγιο - Άντβερτ): Βέλγιο, Σερβία, Γερμανία, Σλοβακία, Ισπανία, Αυστρία.

Γ' όμιλος (Σλοβενία - Λιουμπλιάνα): Σλοβενία, Ρωσία, Φινλανδία, Τουρκία, Σκόπια, Λευκορωσία.

Δ' όμιλος (Ολλανδία - Ρότερνταμ και Άμστερνταμ): Ολλανδία, Πολωνία, Τσεχία, Εσθονία, Ουκρανία, Μαυροβούνιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News