Γιορτή του βόλεϊ από τις κορασίδες του ΟΦΗ

Σπορ
Γιορτή του βόλεϊ από τις κορασίδες του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη συμμετοχή του Γρύπα, της ΓΕΗ και του Άρη Γουρνών…

Σε μια πραγματική γιορτή του βόλεϊ εξελίχθηκε το τουρνουά Κορασίδων που διοργάνωσε ο ΟΦΗ το Σάββατο (5/1) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, με τη συμμετοχή ακόμη του Γρύπα, της ΓΕΗ και του Άρη Γουρνών. Το κλειστό του ΟΦΗ γέμισε με κορίτσια και οι τέσσερις αναμετρήσεις που παίχθηκαν πρόσφεραν πλούσιο θέαμα.

Τα κορίτσια του ΟΦΗ κατέλαβαν την τρίτη θέση, καθώς κέρδισαν στον μικρό τελικό τον Άρη Γουρνών με 2-1 σετ. Στο πρώτο παιχνίδι, ο ΟΦΗ ηττήθηκε από τον Γρύπα με 2-1 σετ.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο υπεύθυνος της ακαδημίας βόλεϊ του ΟΦΗ, Μανόλης Πρασανάκης ανέφερε ότι «θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες που συμμετείχαν, τις αθλήτριες και τις οικογένειες τους, γιατί δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Σαν ΟΦΗ, είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα των κοριτσιών μας και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή Μάνο Παπαδάκη, για τη δυνατή και οργανωμένη ομάδα που παρουσίασε. Αν και νεανική η ομάδα μας. δείχνει ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα επόμενα χρόνια».

Τα αποτελέσματα και η κατάταξη του τουρνουά:

ΟΦΗ-ΓΡΥΠΑΣ 1-2

ΑΡΗΣ ΓΟΥΡΝΩΝ -ΓΕΗ 1-2

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΟΦΗ-ΑΡΗΣ ΓΟΥΡΝΩΝ 2-1

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΓΕΗ-ΓΡΥΠΑΣ 0-2.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1ος ΓΡΥΠΑΣ

2ος ΓΕΗ

3ος ΟΦΗ

4ος ΑΡΗΣ ΓΟΥΡΝΩΝ

Χρόνια πολλά στον πρόεδρο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με ανακοίνωση του, εκφράζει τις θερμότερες ευχές του, στον πρόεδρο, Γιάννη Δανδάλη για την ονομαστική του εορτή. «Πρόεδρε, Χρόνια Πολλά!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News