Θέλει να κλείσει με νίκη το 2018 το βόλεϊ του ΟΦΗ

Σπορ
Θέλει να κλείσει με νίκη το 2018 το βόλεϊ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη έχει αφήσει πίσω της την ήττα από τον Πανιώνιο...

Στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2018 δίνει το βόλει του ΟΦΗ που θέλει να κλείσει με νίκη τη χρονιά, κόντρα στον Φοίβο Μελισσίων, τον οποίο υποδέχεται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο (Σάββατο 22/12, 4μμ).

«Καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας δεί, όπως κάνει σταθερά στα τελευταία παιχνίδια. Είναι σίγουρος ότι η ομάδα θα δείξει το καλό της πρόσωπο και θα προσφέρει θέαμα στον κόσμο» αναφέρει στην δήλωση του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitecnhis.gr ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από τον Πανιώνιο. «Αυτήν την εβδομάδα κάναμε τον απολογισμό μας και συζητήσαμε πολύ, για αυτό. Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια. Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και το κυριότερο είναι ότι δεν είχαμε προβλήματα» τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Οσο για τον αντίπαλο, επισημαίνει ότι «είναι μια ομάδα, που θέλει προσοχή και σοβαρότητα».

Να σημειωθεί ότι μετά το παιχνίδι οι παίκτες του ΟΦΗ, θα πάρουν την άδεια τους για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και θα επιστρέψουν στην δράση στις 2 Ιανουαρίου για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλαμάτα, που θα γίνει στις 12/1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News