Σοβαρή δουλειά στις υποδομές βόλεϊ του ΟΦΗ

Σπορ
Σοβαρή δουλειά στις υποδομές βόλεϊ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι λέει ο τεχνικός υπεύθυνος της ακαδημίας βόλεϊ του ΟΦΗ Μανόλης Πρασανάκης…

Την ώρα που η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, διεκδικεί άνοδο στην Α1 κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία της, πολύ σοβαρή δουλειά έχει ξεκινήσει τα τελευταία τρία χρόνια και στα τμήματα υποδομής του τμήματος βόλεϊ, του ΟΦΗ.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο ΟΦΗ διαθέτει, περίπου 50 παιδιά στην ακαδημία, ενώ έχει πλέον τμήματα με παμπαίδες, παίδες, κορασίδες και παγκορασίδες.

Μάλιστα το γυναικείο τμήμα στο βόλεϊ του ΟΦΗ, ενεργοποιήθηκε μετά από πολλά χρόνια.

Να σημειωθεί ότι ήδη αθλητές από τις υποδομές του ΟΦΗ, μετέχουν στα κλιμάκια της Κρήτης, που αποτελούν τον προθάλαμο των Εθνικών ομάδων, ενώ αθλητές του ΟΦΗ, συμμετέχουν και σε προπονήσεις στις μικρές εθνικές ομάδες.

Ο Μανόλης Πρασανάκης, που είναι τεχνικός υπεύθυνος της ακαδημίας βόλει του ΟΦΗ, τονίζει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr για τη δουλειά αυτή που γίνεται στις υποδομές του ΟΦΗ στο βόλει ότι «έχουμε βάλει ένα πλάνο με τον πρόεδρο τον κ. Δανδάλη και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Πλέον μπορώ να πω ότι έχουμε μια αξιόπιστη ακαδημία, η οποία παρά τα προβλήματα με την έλλειψη χώρων που έχουμε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Είναι σημαντικό για τον ΟΦΗ, που έχει μια ανδρική ομάδα υψηλού επιπέδου και στοχεύει σε άνοδο στην Α1, να δουλέψει και τη βάση και αυτό κάνουμε. Μπορώ να πω ότι έχουμε μια καλή λειτουργία, αλλά πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο».

Να σημειωθεί ότι στο προπονητικό δυναμικό των ακαδημιών βόλει του ΟΦΗ, μετέχουν αθλητές της πρώτης ομάδας, όπως είναι ο Αργύρης Αντιφάκος και ο Μάνος Παπαδάκης.

Οι προπονήσεις των ακαδημιών βόλει του ΟΦΗ γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, ακόμη στα Δειλινά (9ο γυμνάσιο), υπάρχει αακαδημία στον Κρουσώνα, αλλά και ακαδημία στο Γάζι (2-3ο δημ Σχολείο Γαζίου Πολύδροσο).

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς που θέλουν να γράψουν τα παιδιά τους στο βόλει του ΟΦΗ, μπορούν να επικοινωνήσουν στο 311 525 και στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, προκειμένου να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News