Δημήτρης Ζλατιλίδης: Να πάρουμε ένα μάθημα...

Σπορ
Δημήτρης Ζλατιλίδης: Να πάρουμε ένα μάθημα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μήνυμα του προπονητή του ΟΦΗ για την πρώτη ήττα στη φετινή Α2 του βόλεϊ...

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Α2 βόλει για τον ΟΦΗ αλλά ακόμα και αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να έχει θετικές συνέπειες,...

«Είναι μια ήττα-μάθημα για μας. Είχαμε κακή εικόνα» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο προπονητής Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Και συνέχισε λέγοντας ότι «η κατηγορία είναι δύσκολη και έχει παγίδες. Πρέπει να ματώνουμε σε κάθε παιχνίδι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, στο στόχο που έχουμε θέσει» ανέφερε.

Ο προπονητής του ΟΦΗ σημείωσε ακόμη, χωρίς όμως να θεωρηθεί δικαιολογία, ότι οι δυο πασσαδόροι της ομάδας, ο Κομιτούδης και ο Σκαρλατίδης, ταλαιπωρήθηκαν από γαστρεντερίτιδα όλη την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο ΟΦΗ παρά την ήττα συνεχίζει πρώτος, στην Α2.

Επόμενος αντίπαλος για τον ΟΦΗ, ο Φοίβος Μελλισίων.

Ωστόσο υπάρχουν και τα ευχάριστα και φαίνονται στην παρακάτω ανακοίνωση: "Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκφράζουν τις θερμότερες ευχές τους, στη γραμματέα του συλλόγου Μαργαρίτα Βογιατζόγλου, η οποία ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Θανάση Ουζούνη. Μαργαρίτα και Θανάση, να ζήσετε και με το καλό να έρθει και το μωράκι που περιμένετε! "

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News