Βόλεϊ

Ζλατιλίδης: O OΦΗ έχει μεγάλη δυναμική…

Ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ μιλάει για το παιχνίδι με τη Ρόδο και όχι μόνο…

«Θέλουμε τον κόσμο του ΟΦΗ στο πλευρό μας. Ο ΟΦΗ έχει μεγάλη δυναμική και ο κόσμος του πρέπει να γεμίζει το γήπεδο. Δίνουμε μια μάχη για την άνοδο στην Α1 και εύχομαι, στο τέλος του Απριλίου να πανηγυρίσουμε».

Με τα λόγια αυτά ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, σχολίασε τη νίκη του ΟΦΗ με 3-1 σετ στο παιχνίδι με τη Ρόδο, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, σε ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξεως, όπου παίχθηκε βόλει υψηλού επιπέδου.

Όπως ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ «εμείς ξέραμε ότι η Ρόδος είναι σοβαρός αντίπαλος. Ότι είναι ο αντίπαλος της χρονιάς μας. Τον σεβόμαστε, σέβομαι τους αθλητές που έχει, απλά και εμείς διαθέτουμε αθλητές με προσωπικότητα, που μπορούν να διαχειριστούν τα αποτελέσματα. Εμείς δεν ήμασταν καλοί. Σε κάποιους τομείς ήμασταν καλοί, σε κάποιους όχι. Βέβαια, δεν μας άφησαν να είμαστε τόσο καλοί και οι αντίπαλοι μας. Παρ΄όλα αυτά όμως, σε δύσκολες στιγμές τα παιδιά άκουσαν εντολές και πήραμε σημαντικούς πόντους, για να κερδίσουμε τα σετ.

Με αυτήν την ομάδα, όλα τα παιχνίδια που θα παίξουμε, δεν θα είναι εύκολα. Θα είναι στον πόντο, θα κερδίσουμε, θα χάσουμε. Είναι μια μάχη, που θα δοθεί μέχρι τα μέσα του Απριλίου».

Για το σύστημα διεξαγωγής της Α2 και το γεγονός ότι μόνο μια ομάδα από το Νότο θα μείνει εκτός Α1, ο Δημήτρης Ζλατιλίδης ήταν αιχμηρός, όπως και ο συνάδελφος του προπονητής της Ρόδου.

Όπως είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ «το σύστημα διεξαγωγής, της Α2, είναι πολύ λάθος. Το λέμε εδώ και 2-3 χρόνια. Εμείς ζητούσαμε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα Preleague να παίξουμε, να επενδύσουμε, να κάνουμε καλή ομάδα, σε ένα νορμάλ πρωτάθλημα, που θα βγάλει πρωταθλητή και δευτεραθλητή. Αυτές είναι προχειροδουλειές στην καμπούρα των επενδυτών και με αυτές τις προχειροδουλειές, πολύ απλά, διώχνεις επενδυτές από το άθλημα μας, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη. Αυτό πρέπει να το εξετάσει η Ομοσπονδία. Είναι κρίμα, γιατί είτε εμείς, είτε η Ρόδος θα μείνει απ’ έξω. Αυτό τον τρόπο διεξαγωγής έχουμε όμως και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.

Είναι δυο ομάδες σοβαρές, και διοικητικά και τεχνικά, έχουν φτάσει σε ένα καλό επίπεδο, καλύτερο, από το 50% των ομάδων της Α1, οργανωτικά και οικονομικά.

Στην Α1 ομάδες πτωχεύουν σε μια νύχτα και εδώ που υπάρχουν σοβαρές ομάδες που θέλουν να επενδύσουν σε αυτό το άθλημα, τους αποτρέπουν και τους αποθαρρύνουν.

Σε σοβαρά κράτη τους επενδυτές τους δίνουν ελεύθερη κάρτα και όπως βλέπουμε στην Ιταλία, ομάδες που είναι στο τοπικό ανεβαίνουν στην μεγάλη Λίγκα, γιατί επιδεικνύουν σοβαρότητα.

Δυστυχώς εμείς θα κρατηθούμε ήρεμοι και θα προσπαθήσουμε να το τελειώσουμε και να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία».

Τέλος, για την βοήθεια του κόσμου του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τη Ρόδο, ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, ανέφερε πως «παίχθηκε ωραίο βόλει και ο κόσμος ενθουσιάστηκε. Το βόλει σε υψηλό επίπεδο είναι ωραίο άθλημα. Επειδή έχει συνεχόμενες φάσεις και δεν περιμένουμε μόνο ένα γκολ για να χαρούμε. Εχει συνεχόμενες φάσεις και ενθουσιάζει τον κόσμο. Εμείς θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και του υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Μας δίνει άλλο αέρα. Ο ΟΦΗ έχει μεγάλη δυναμική και πρέπει ο κόσμος του να γεμίζει το γήπεδο».

"Με γεμάτο γήπεδο και όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα!"
To βόλει του ΟΦΗ, ζεί μεγάλες στιγμές καθώς πήρε και το ντέρμπι με τη Ρόδο (3-1 σετ) και έκανε το 6Χ6, στην Α2, δείχνοντας ότι έχει όλα τα φόντα να πετύχει φέτος την άνοδο στην Α1, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Με ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το τμήμα βόλει ευχαριστούν τον κόσμο, για τη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο κλειστό του Βαρδινογιάνειου αθλητικού κέντρου, σε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου και όπως τονίζει "με γεμάτο γήπεδο και όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα!"

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει:

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα βόλει, ευχαριστούν τους φιλάθλους για την ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο ντέρμπι με τη Ρόδο, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου και βοήθησαν σημαντικά προπονητή και παίκτες στη νίκη με 3-1 σετ και το 6Χ6 στο πρωτάθλημα της Α2.
Το όνειρο για την άνοδο στην Α1 παραμένει ζωντανό και είναι σίγουρο ότι η ομάδα αυτή, έχει να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες χαρές στον κόσμο της ομάδας, αλλά και υψηλό επίπεδο βόλει, όπως απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο περασμένο Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.
Με γεμάτο γήπεδο και όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα!

Σχόλια