Θέλει τον κόσμο στο πλευρό του το βόλεϊ του ΟΦΗ

Σπορ
Θέλει τον κόσμο στο πλευρό του το βόλεϊ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής υποδέχεται αύριο (20:00) την Ροδίων Άθλησις ...

Το βόλεϊ του ΟΦΗ με πέντε  νίκες σε ισάριθμους αγώνες, βρίσκεται …καθ’ οδόν για την άνοδο στην Α1, ωστόσο, το Σάββατο (8/12, 20:00μμ), θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρόδου και συνεχίσει την αήττητη πορεία του για την άνοδο.

Το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι, καθώς ο αντίπαλος, δείχνει να είναι ο βασικός ανταγωνιστής και τα παιδιά της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, ζητούν την συμπαράσταση του κόσμου, της ομάδας, στο σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Δυο παίκτες της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, ο Γιάννης Σκαρλατίδης (πασαδόρος) και ο Αργύρης Αντιφάκος (κεντρικός), μίλησαν στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr για την αναμέτρηση.

O Γιάννης Σκαρλατίδης, ανέφερε για το παιχνίδι με τη Ρόδο, ότι «είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς και έχουμε δουλέψει καλά και αυτή την εβδομάδα. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. όλα τα παιδιά. Είμαστε όλοι έτοιμοι. Θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό μέσα στην έδρα μας, για να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Στο τέλος είναι τα πιο κρίσιμα παιχνίδια. Θέλουμε να είμαστε μέχρι τότε, όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, ξεχωριστά. Η Ρόδος είναι καλή ομάδα και είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το ματς. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει στην προσπάθεια που κάνουμε. Θα μας δώσει ενέργεια και ρυθμό».

Ο Αργύρης Αντιφάκος (κεντρικός) με τη σειρά του, ανέφερε ότι «είναι σημαντικό παιχνίδι. Αγωνίζονται οι δυο καλύτερες ομάδες του ομίλου. Για μας είναι ακόμη ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Η νίκη θα μας δώσει προβάδισμα για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Ο αντίπαλος είναι μια έμπειρη ομάδα.

Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο του ΟΦΗ, να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News