Για το αήττητο σερί κόντρα στον Πανερυθραϊκό ο ΟΦΗ

Σπορ
Για το αήττητο σερί κόντρα στον Πανερυθραϊκό ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα και με μια ομάδα που παίζει άμυνα...", τονίζει ο Δημήτρης Ζλατιλίδης...

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί της, στην Α2, όπου μετράει 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, με 12-0 σετ. Το Σάββατο (1/12, 4μμ) αγωνίζεται με τον Πανερυθραικό εκτός έδρας και θέλει μια ακόμη νίκη, για να συνεχίσει την πορεία της.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο ofierasitechnis.gr ανέφερε ότι «στην Ερυθραία μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα και με μια ομάδα που παίζει άμυνα. Είναι μια παραδοσιακή έδρα που δεν περνάς εύκολα. Εχουμε προετοιμαστεί όμως και θα πάμε για το καλύτερο».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, διακρίνει βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι για την ομάδα του. Όπως λέει «οι παίκτες μαθαίνουν ο ένας τον άλλο. Είμαστε καινούργια ομάδα που θέλει παιχνίδια. Δεν κρατάω ότι δεν έχουμε χάσει ούτε σετ, μέχρι τώρα. Κρατάω κυρίως ότι κάνουμε καλή διαχείριση των παιχνιδιών και των κακών φάσεων. Αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε πως παίζεται η κατηγορία και αρχίζουμε και γινόμαστε ομάδα.Υπάρχει μια δυναμική δέκα παικτών που μπορούν να παίξουν ισάξια και για αυτό προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε όλους τους παίκτες μας και να τους έχουμε φρέσκους και έτοιμους, γιατί να μην κρυβόμαστε το ζουμί είναι στο τέλος. Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Συνεχίζουμε και είναι ευχαριστημένος, από αυτό που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News