Φουλ για άνοδο το βόλεϊ του ΟΦΗ, κάλεσμα για γεμάτο ΒΑΚ με Ρόδο

Σπορ
Φουλ για άνοδο το βόλεϊ του ΟΦΗ, κάλεσμα για γεμάτο ΒΑΚ με Ρόδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περίφημο είναι το ξεκίνημα της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα καθώς μετρά 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και 12-0 στα σετ.

Από νωρίς έχει δείξει στην Α2 ότι μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να διεκδικήσει το στόχο της ανόδου στην Α1 βόλεϊ που έχει θέσει φέτος. Στην ομάδα επικρατεί ικανοποίηση, για το ξεκίνημα, αλλά χρειάζεται και ανάλογη συνέχεια.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και στυλοβάτης του τμήματος βόλεϊ του ΟΦΗ, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας ofierasitechnis.gr, δηλώνει ικανοποιημένος για το ξεκίνημα της ομάδας και καλεί τον κόσμο του ΟΦΗ να γεμίσει το κλειστό του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, σε δυο εβδομάδες, στο παιχνίδι με τη Ρόδο που δείχνει ένας υπολογίσιμος αντίπαλος (προηγείται το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ στην Ερυθραία το προσεχές Σάββατο).

Όπως τονίζει ο Γιάννης Δανδάλης «έχουμε βάλει από την αρχή του χρόνου υψηλούς στόχους και νομίζω ότι σιγά-σιγά θα βρίσκουμε ρυθμό και θα παίζουμε και καλύτερο βόλεϊ. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ακόμα και σε μια μέρα που δεν πάμε τόσο καλά, δεν πιάνουμε υψηλό στάνταρ απόδοσης, βρίσκουμε τον τρόπο και κερδίζουμε.

Όσο η ομάδα είναι ανταγωνιστική και κερδίζει ο κόσμος θα αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια. Είναι σημαντικό σε δυο εβδομάδες που έχουμε το ντέρμπι με τη Ρόδο, ο κόσμος να γεμίζει το γήπεδο και να βοηθήσει αυτά τα παιδιά, στην προσπάθεια που κάνουν».

Ο ΟΦΗ στο τελευταίο παιχνίδι με το Αίγιο (3-0 σετ) έπαιξε υψηλού επιπέδου βόλεϊ και έκανε σε ένα ακόμη παιχνίδι επίδειξη ισχύος.

Όπως λέει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ «όλοι απολαύσαμε ένα καλό θέαμα. Η ομάδα έχει λύσεις από τον πάγκο. Είδαμε η ομάδα χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες από τον πάγκο και ο επίπεδο της ομάδας, έμεινε το ίδιο. Έχουμε περιφρουρήσει την ομάδα, ώστε να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News