Βόλεϊ

Πένθος στο κρητικό βόλεϊ, «έφυγε» ο Γιώργος Παπαδοπούλης

Ένα από τα καλύτερα παιδιά του κρητικού βόλεϊ, ο Γιώργος Παπαδοπούλης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα στην οικεία του στην Αθήνα σε ηλικία 47 ετών.

Ο εκλιπών είχε αγωνιστεί σε ΑΘΛΕΣΗ, ΓΕΗ και ΟΦΗ ενώ τα τελευταία χρόνια είχε σταματήσει τον αθλητισμό και εργαζόταν στην πρωτεύουσα, με τον ξαφνικό θάνατό του, να σκορπίζει θλίψη σε όσους τον γνώριζαν.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ερ.ΟΦΗ

"Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Παπαδοπούλη, για τον ξαφνικό χαμό του Γιώργου, ο οποίος έφυγε από το ζωή σε ηλικία 47 ετών. Ο Γιώργος Παπαδοπούλης υπήρξε στο παρελθόν αθλητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ και όλοι έχουν να πούν τα καλύτερα για αυτόν.

Η οικογένεια του βόλει του ΟΦΗ και όσοι γνώριζαν αυτό το παιδί είναι πραγματικά συγκλονισμένοι από το χαμό του. Δυστυχώς τα λόγια είναι πραγματικά πολύ φτωχά, για να περιγράψει κανείς τη απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου. Θερμά συλλυπητήρια και καλό κουράγιο στην οικογένεια του. Γιώργο, Καλό Παράδεισο...".

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΑΘΛΕΣΗ

"Σοκ προκάλεσε σε όλους εμάς που είμαστε από παλιά στο σωματείο ΑΘΛ.Ε.Σ.Η,η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Γιώργου Παπαδοπούλη. Αθλητή μας έως και σήμερα με αρ δελτίου:44546.

Ανανεώθηκε όταν έγινε 40 ετών, "έτσι για να τελειώσω από εκεί που ξεκίνησα", μας είπε "θέλω εδώ να κλείσω την καριέρα μου". Ο Γιώργος έκανε τα πρώτα του αθλητικά βήματα στην ΑΘΛΕΣΗ το 1986, μαζί σχεδόν με το σωματείο. Ανδρώθηκε μαζί μας(ήταν ο πρώτος αθλητής του ανδρικού μας), έφυγε για σπουδές στην Αγγλία, επέστρεψε ξανά και η αγάπη του για το άθλημα τον ξαναέφερε κοντά μας. Έπαιξε και στον ΟΦΗ. Άνθρωπος με ιδιαίτερα προτερήματα, διαίσθηση, ευαισθησία και πολύ νεύρο και πάθος για ότι έκανε.

Νομίζω πάλι μας ξάφνιασες Γιώργο, θυμώσαμε πάλι που διεκδίκησες αναπάντεχα νέα "θέση βασικού" σε καινούργιο "παιχνίδι", που πίστεψέ μας πάλι από τους πρώτους έβαλες σειρά να μάθεις. Αν ήξερες πόσο θλιμμένοι είμαστε όλοι προπονητές, συμπαίκτες, παράγοντες..".

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί αύριο Πέμπτη στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Καλλιθέας στη Νέα Αλικαρνασσό.

Σχόλια