Ζλατιλίδης: Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας

Σπορ
Ζλατιλίδης: Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετικό ξεκίνημα για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ που στοχεύει στην Α1…

Δυναμικά έχει ξεκινήσει την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ η ομάδα του ΟΦΗ που μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδι και δείχνει ικανή να διεκδικήσει τον στόχο της ανόδου στην Α1!

Στο πρώτο της παιχνίδι στην έδρα της με την Καλαμάτα 80 συνδύασε τη νίκη (3-0 σετ) με καλό βόλεϊ.Ο κόσμος που βρέθηκε στο ΒΑΚ, χειροκρότησε την προσπάθεια των παικτών του Δημήτρη Ζλατιλίδη, οι οποίοι πρόσφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο ofierasitechnis.gr έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΟΦΗ. Όπως είπε «θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θέλουμε να έρχεται και να μας βοηθάει στα παιχνίδια εδώ στο γήπεδο μας. Ξέρω ότι θα τον φέρουμε τον κόσμο με τα αποτελέσματα. Ξέρω ότι όταν η χρονιά θα κοντεύει να τελειώσει το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Για πρώτο παιχνίδι στην έδρας μας και ο κόσμος ήταν αρκετός, αλλά και εμείς ανταποκριθήκαμε. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι».

Ο προπονητής του ΟΦΗ για την εικόνα της ομάδας του, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, ειδικά στο δεύτερο σετ το οποίο ο ΟΦΗ «γύρισε» από 6-12 και 11-17 που ήταν πίσω. Όπως είπε «αυτό που με κάνει να είμαι πιο ήσυχος είναι ότι έχουμε παιδιά τα οποία έχουν βάθος και μπορούν να έρθουν από τον πάγκο και να παίξουν καλύτερα. Το τρίποντο μας το έδωσε ο πάγκος. Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτόν τον τρόπο. Δεν πρέπει να χάνουμε καθ’ όλου τη συγκέντρωση μας. Οι ομάδες στον όμιλο μας, είναι όλες καλές. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανένα και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Λίγο χάσαμε στο δεύτερο σετ τη συγκέντρωση μας και μετά κάναμε υπερπροσπάθεια να το γυρίσουμε και να το πάρουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο, οι οποίοι στάθηκαν στο ύψος τους πολύ καλά στο δεύτερο σετ και καταφέραμε την ανατροπή».

Επόμενος αντίπαλος του ΟΦΗ το Σάββατο (17/11, 3μμ) στην Πάτρα, με την Ολυμπιάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News