Πρεμιέρα για τον ΟΦΗ στο ΒΑΚ με τον κόσμο στο πλευρό του

Σπορ
Πρεμιέρα για τον ΟΦΗ στο ΒΑΚ με τον κόσμο στο πλευρό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Καλαμάτα 80 υποδέχεται αύριο η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη…

Το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι δίνει αύριο (16:00) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου η ομάδα του ΟΦΗ με αντίπαλο την Καλαμάτα '80, μια από τις αξιόλογες ομάδες της Α2 κατηγορίας.

Θα είναι σημαντικό για τον προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη και τους αθλητές του ΟΦΗ, να έχουν ένα ζεστό κοινό στις εξέδρες, καθώς η φετινή ομάδα του ΟΦΗ, θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Α1 κατηγορία!

Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr o προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, μιλώντας για το πρώτος εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας, βόλεϊ του ΟΦΗ, ανέφερε ότι «παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να έχουμε το απόλυτο φέτος. Οπότε μας ενδιαφέρει η νίκη, αλλά και η καλή εμφάνιση, απέναντι σε μια ομάδα, που είναι αρκετά καλή, έχει ενισχυθεί μεταγραφικά και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Και κατέληξε λέγοντας ότι «θα ήθελα με αφορμή το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στην έδρα της, να καλέσω τον κόσμο του ΟΦΗ να αγκαλιάσει την φετινή προσπάθεια, γιατί έχουμε φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα και θα χρειαστούμε την βοήθεια του κόσμου για να πετύχουμε τον υψηλό στόχο που έχουμε θέσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News