Ζλατιλίδης: Μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουν γίνει ποτέ ο φετινός ΟΦΗ

Σπορ
Ζλατιλίδης: Μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουν γίνει ποτέ ο φετινός ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην άνοδο στην Α1 βόλεϊ στοχεύει η ομάδα του Ηρακλείου που ξεκινάει την προσπάθεια της στο νέο πρωτάθλημα

Με στόχο την άνοδο στην Α2 βόλεϊ ξεκινάει τη φετινή χρονιά τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα ο ΟΦΗ.

Με την δουλειά που γίνεται στο τμήμα κυρίως τα τελευταία δύο χρόνια έχει δημιουργηθεί μια πολύ δυνατή ομάδα, υψηλού επιπέδου και έχει αποκτήσει παίκτες με μεγάλες εμπειρίες από την Α1.

Βέβαια το πρωτάθλημα της Α2, δεν είναι εύκολο, καθώς η άνοδος κρίνεται μέσω μπαράζ, από ένα πολύπλοκο σύστημα διεξαγωγής που κρύβει παγίδες.

«Αν μιλούσαμε για ένα πρωτάθλημα, που θα ανέβαιναν αμέσως οι δυο πρώτοι θα μιλούσαμε διαφορετικά» τονίζει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitecnis.gr ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης.

«Τα πάντα θα κριθούν σε ένα φάιναλ φορ που θα γίνει στο τέλος, μεταξύ των πρώτων από τους ομίλους. Θα έχουμε ανταγωνισμό, υπάρχουν καλές ομάδες, όμως θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε» επισημαίνει.

Σε ότι αφορά την ομάδα που έχει χτίσει φέτος ο ΟΦΗ, τονίζει πως «είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Είναι η καλύτερη που έχουμε φτιάξει και μια από τις καλύτερες που έχουν γίνει ποτέ στην Κρήτη» τονίζει.

Πρώτος αντίπαλος του ΟΦΗ είναι  τα Μελίσσια εκτός έδρας. «Είναι η πρεμιέρα και πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες. Θέλει προσοχή το παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει δυναμική. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με νίκη» τονίζει ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ αγωνίζεται αύριο Σάββατο (15:00) στα Μελίσσια με αντίπαλο τον Φοίβο. Στα υπόλοιπα παιχνίδι θα αναμετρηθούν 17:00 Πανιώνιος- Καλαμάτα 80, 19:0 Πανερυθραϊκός- Αιγιαλέων ενώ την Κυριακή (14:45) θα γίνει το παιχνίδι Ολυμπιάς- Ροδίων Άθλησις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News