Βόλεϊ

Στο Ζηρίνειο σήμερα η Μεσσαρά στην πρεμιέρα της Pre League

Σταθερή αξία στις μεγάλες κατηγορίες η ομάδα του Παναγιώτη Ιωάννου...

Σε μια σταθερή δύναμη στις μεγάλες κατηγορίες του γυναικείου βόλεϊ εξελίσσεται η Μεσσαρά που αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια στην Α2 κατηγορία και από πέρυσι αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Pre League.

Στον πάγκο της ομάδας είναι ο Παναγιώτης Ιωάννου, που αν και αρχικά κατέβηκε στην ομάδα της Κρήτης για μία σεζόν, πλέον μπαίνει στον έκτο του χρόνο συνδέοντας το όνομά του με τις επιτυχίες του συλλόγου.

Το ρόστερ βασίζεται κυρίως σε αθλήτριες από την Κρήτη, ενώ από την βασική επτάδα της περυσινής σεζόν, παρέμεινε μόνο η Σοφία Αποστολάκη. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν πέντε προσθήκες, όλες από ομάδες του νησιού.

Τη σεζόν 2017-18 η Μεσσαρά ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και κατέλαβε την 6η θέση στην βαθμολογία. Φέτος, ο Παναγιώτης Ιωάννου γνωρίζει τις δυσκολίες στο να πετύχει η ομάδα εξίσου καλή πορεία, βάζοντας φετινό στόχο την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Μεσσαρά αγωνίζεται (σήμερα 16.00 στην Αθήνα  με τον Ηρακλή Κηφισιάς στο Ζηρίνειο). Στα υπόλοιπα παιχνίδια: Σήμερα 17:45 Βριλήσσια- Λαμία, 19:00 Άρτεμις- ΑΕΚ, 20:00 Πανιώνιος- Αιγάλεω. Αύριο: 16:30 ΧΑΝΘ- Ζηρίνειος, 16:45 Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ.

Σχόλια