Βόλεϊ

Θέλει άνοδο η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

«Πήραμε παίκτες που ήταν πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσοι στην Α1», είπε ο επικεφαλής του τμήματος βόλεϊ Γιάννης Δανδάλης

«Φέτος μπορεί να είναι η χρονιά μας, στο βόλεϊ του ΟΦΗ και να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α1». Με τα λόγια αυτά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και επικεφαλής του τμήματος βόλεϊ Γιάννης Δανδάλης, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, στο περιθώριο του αγιασμού του τμήματος, που έγινε την Τετάρτη (3/10) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

«Πήραμε παίκτες που ήταν πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσοι στην Α1 και μάλιστα σε καλή ηλικία και έχουμε φτιάξει ένα πολύ ποιοτικό σύνολο για την κατηγορία» ανέφερε ο Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος πρόσθεσε ότι ισχυρός αντίπαλος του ΟΦΗ, για την άνοδο, θα είναι και η ομάδα της Ρόδου, η οποία επίσης, έχει ενισχυθεί.

Το πρωτάθλημα της Α2 θα ξεκινήσει στις 3 Νοεμβρίου και ήδη η προετοιμασία της ομάδας, βόλεϊ του ΟΦΗ είναι σε εξέλιξη.Ο προβληματισμός είναι ότι στην Κρήτη, δεν υπάρχουν αντίπαλοι για φιλικά παιχνίδια και ήδη ο ΟΦΗ είναι σε συζητήσεις με ομάδες για φιλικά εκτός Κρήτης. Ήδη έχουν προγραμματιστεί δυο φιλικά με τον Παμβοχαϊκό (ομάδα Α1) στην Κόρινθο.Ενώ πιθανότατα θα δοθούν και κάποια στην Αθήνα.

Ο Γιάννης Δανδάλης ευχήθηκε στους αθλητές του ΟΦΗ στο περιθώριο του αγιασμού της ομάδας, να έχουν μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες για τον ΟΦΗ.

Σχόλια