default-image

Προπόνηση κλιμακίων βόλεϊ κοριτσιών αύριο στο Ρέθυμνο

Σπορ
Προπόνηση κλιμακίων βόλεϊ κοριτσιών αύριο στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από κλήση του ομοσπονδιακού προπονητή Μανόλη Μανωλάκη...

Στο κλειστό “Μ. Μερκούρη” του Ρεθύμνου θα βρεθούν αύριο (11:30-13:30) 26 αθλήτριες γεννημένες το 2004-05, μετά από κλήση για προπόνηση του ομοσπονδιακού προπονητή Μανόλη Μανωλάκη, στο πλαίσιο της λειτουργίας των κλιμακίων.

Αναλυτικά κλήθηκαν οι: Ανδρεουλάκη Εμμανουέλα (Ακρωτήρι), Ασαργιωτάκη Πελαγία (Παγχανιακός), Βασιλείου Κατερίνα (Σούδα), Βεργανελάκη Άννα (ΣΦΠΧ), Βοζινάκη Μαρία (Αετός), Ζολώτα Νεφέλη (Παγχανιακός), Κασαπάκη Άρτεμις (ΣΦΠΧ), Κοζωνάκη Ανεζίνα (ΣΦΠΧ), Κόκκινου Ειρήνη (Παγχανιακός), Κοπάση Σταυρούλα (Κύδων), Κουρκουνάκη Μαρία (Κύδων), Κουταλά Στέλλα (Ν. ΟΠΕΡ), Κουτσογιαννάκη Ζωή (Σούδα), Μαρινάκη Ελένη (ΣΦΠΧ), Μυγιάκη Νικολέτα (Αρκάδι), Ξανθουδάκη Ευρυδίκη (Ακρωτήρι), Παγωνάκη Ειρήνη (Ακρωτήρι), Παπαδοπετράκη Μαρία (Ν. ΟΠΕΡ), Παπαδόσηφου Ειρήνη (Κύδων), Πατεράκη Κωνσταντίνα (ΣΦΠΧ), Πάτερου Ελένη (ΣΦΠΧ), Περογαμβράκη Μαρία (Παγχανιακός), Σκουφή Βεατρίκη (Αρκάδι), Σταυρουλάκη Μαρία (Αετός), Στρατάκη Μαρία (Παγχανιακός) και Τζαμπεκίδου Ζωή (Ν. ΟΠΕΡ).

Οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους την Κάρτα Υγείας Αθλητή.

Ανίχνευση ταλέντων...

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ και την ανίχνευση νέων ταλέντων, ο ΠΟΠ κοριτσιών Δυτικής Κρήτης κ. Χρήστος Διαμαντάκης θα πραγματοποιήσει μετρήσεις σε κορίτσια γεννημένα 2006 και 2007 των σωματείων της δυτικής Κρήτης (Κύδων, Ακρωτήρι, Σούδα, Παγχανιακός, Αετός, Άνεμος, ΣΦΠΧ, Αρκάδι, Ν.ΟΠΕΡ). Οι μετρήσεις θα γίνουν στο γήπεδο της Π. Ηλεκτρικής στα Χανιά, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου και ώρα 15:30-17:00.

Τα σωματεία σε συνεργασία με τους προπονητές τους θα πρέπει να υποδείξουν αθλήτριες που έχουν τα κατάλληλα προσόντα για να δοκιμαστούν και να φροντίσουν για την ενημέρωση και την παρουσία τους.

Οι αθλήτριες θα πρέπει να προσέλθουν με αθλητική περιβολή (μπλουζάκι του σωματείου τους) και νεράκι, και να έχουν μαζί τους απαραίτητα την Κάρτα Υγείας Αθλητή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News