Ανανεωμένη η Μεσαρά, αλλά αισιόδοξη ενόψει της Pre League βόλεϊ γυναικών  

Αθλητισμός
Ανανεωμένη η Μεσαρά, αλλά αισιόδοξη ενόψει της Pre League βόλεϊ γυναικών  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχοντας ως παρακαταθήκη την περυσινή εξαιρετική χρονιά, η Μεσαρά προετοιμάζεται για νέες... περιπέτειες στο πρωτάθλημα της Pre League βόλεϊ γυναικών. Μόνο που η νέα σεζόν θα τη βρει τελείως διαφορετική σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, καθώς το ρότσερ άλλαξε σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

Οι στόχοι για την ομάδα του Παναγιώτη Ιωάννου, όμως, δεν αλλάζουν, καθώς η παραμονή αποτελεί το βασικό ζητούμενο και μάλιστα το συντομότερο δυνατό. Να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι η ομάδα των Μοιρών τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχασε την τελευταία αγωνιστική την πρόκριση στην τελική φάση, που έκρινε τα εισιτήρια ανόδου στην Α1 κατηγορία.

Από τον Μάιο ως τώρα, όμως, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα. Ο Παναγιώτης Ιωάννου αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, καθώς αρκετά κορίτσια μετακόμισαν εκτός Κρήτης είτε γιατί ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο νησί, είτε γιατί τώρα τις ξεκινούν σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας.

«Έχουμε πολλές αλλαγές στο δυναμικό. Η ομάδα άλλαξε κατά τα έξι έβδομα», παραδέχεται στο "neakriti.gr" ο προπονητής της Μεσαράς.

Πιο συγκεκριμένα, έφυγαν οι Κατερίνα Κονταρά, Παναγιώτα Γεωργιλά, Κωνσταντίνα Τσοπούλου, οι αδελφές Ξαγοραράκη, η Χριστίνα Μαυρέα και η λίμπερο Ιφιγένεια Σαπάτη.

Η ομάδα της Μεσαράς επένδυσε σε νεαρά κορίτσια από την Κρήτη για να καλύψει τα κενά και ευελπιστεί να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο, ικανό να πετύχει τον στόχο του. Πιο συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι Ευτυχία Κλεισιάρη και Ειρήνη Τζελάνη (ΟΠΕΡ), οι Τέρψη Μιχαήλ και Αντωνία Προφυλίδου (Ακρωτήρι) και η Μαρία Μιγδάλη (ΓΕΗ), ενώ επέστρεψε και η Πέλα Καρουζάκη, η οποία είχε δοθεί ως δανεική στην ΑΘΛΕΣΗ.

Η ομάδα βρίσκεται στην 4η εβδομάδα της προετοιμασίας της, ενώ την περασμένη Παρασκευή έδωσε και το πρώτο της φιλικό κόντρα στη ΓΕΗ, το οποίο είχε προπονητικό χαρακτήρα. Η προετοιμασία συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς, καθώς απομένει περίπου ένας μήνας για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς. Το προσεχές Σάββατο (16:00) έχει προγραμματιστεί ένα ακόμη φιλικό κόντρα στη ΓΕΗ, στο κλειστό των Μοιρών, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Ιωάννου, η φετινή σεζόν θα είναι πολύ πιο δύσκολη σε σχέση με την περυσινή καθώς, όπως τονίζει, «το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, καθώς υπάρχουν τρεις ομάδες (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ), οι οποίες έχουν δημιουργήσει ρόστερ Α1 κατηγορίας. Η Άρτεμις Κορυδαλλού και ο ΖΑΟΝ θεωρώ ότι θα συμπληρώσουν την πεντάδα για την άνοδο.

Από εκεί και πέρα, απομένουν άλλες επτά ομάδες, μαζί κι εμείς, που θα διεκδικήσουν την παραμονή. Θεωρώ ότι δουλεύουμε αρκετά καλά και θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Στόχος μας είναι να πετύχουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για την παραμονή όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Να σημειωθεί ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία διατίθενται στο γήπεδο των Μοιρών και κοστίζουν 30 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News