Θέλουν την καθιέρωση του τουρνουά beach volley στον Άγιο Νικόλαο  

Αθλητισμός
Θέλουν την καθιέρωση του τουρνουά beach volley στον Άγιο Νικόλαο  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυλαία των πανελληνίων πρωταθλημάτων Beach Volley ανδρών-γυναικών έπεσε την περασμένη Κυριακή στη παραλία του Αγίου Νικολάου. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η πόλη του Λασιθίου φιλοξένησε το τουρνουά Masters με μεγάλη επιτυχία, ενώ μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ΕΟΠΕ, ο αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου, Χάρης Αλεξάκης τόνισε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι να καθιερωθεί το συγκεκριμένο τουρνουά στην πόλη.

Αρχικά ο κ. Αλεξάκης τόνισε: «Πέρυσι ήταν πρόκληση για εμάς αλλά και άσκηση εμπιστοσύνης από την Ομοσπονδία. Η συνεργασία ήταν άψογη, όλοι ευχαριστηθήκαμε το 2017 το τουρνουά και φέτος συνεχίσαμε αυτή την συνεργασία και προσπαθούμε βήμα βήμα να καθιερωθεί αυτή η διοργάνωση και πάντα να λέμε ότι οι τελικοί Masters θα γίνονται στον Άγιο Νικόλαο. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού. Η συνεργασία με την Ομοσπονδία είναι σε καλό επίπεδο, η εμπιστοσύνη που μας δείχνει μας τιμά και την ευχαριστούμε. Οι παραλίες που διαθέτουμε είναι ιδανικές για τέτοιου είδους διοργανώσεις και σε συνδυασμό που κάνουμε στον αθλητικό τουρισμό, μία τέτοια διοργάνωση προβάλει αυτό που θέλουμε».

Αναφερόμενος δε στις υπόλοιπες αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Άγιος Νικόλαος είπε: «Ο Δήμος Αγίου Νικολάου μπορεί να μην διαθέτει αθλητικές υποδομές, όμως διαθέτει πλούσιο φυσικό περιβάλλον και αυτό προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε. Ήδη έχουμε δημιουργήσει ένα αθλητικό καλεντάρι με πολύ σημαντικές εκδηλώσεις. Ξεκινήσαμε τον Απρίλιο με το πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού δρόμου, συνεχίσαμε με αγώνες όρθιας ιστοσανίδας, κάνουμε τους μοναδικούς αγώνες στην Ελλάδα cliff diving στη λίμνη Αγίου Νικολάου και τώρα το beach volley. Κάνουμε και αγώνες ποδηλασίας στον Άγιο Νικόλαο και Νεάπολη. Ευχαριστούμε όσους βοηθούν για αυτό γιατί είναι δύσκολο σε μία μικρή κοινωνία όπως ο Άγιος Νικόλαος να διοργανώσεις τέτοια event. Είναι όμως ένα στοίχημα που κερδίζουμε με σκοπό να προβάλουμε τον τόπο μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News