Βόλεϊ

Στον Άγιο Νικόλαο τα βλέμματα του Πανελλήνιου beach volley


Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley 2018 φτάνει στο τέλος του και όλα τα βλέμματα στρέφονται στον Άγιο Νικόλαο καθώς οι άνθρωποι της πόλης προετοιμάζονται πυρετωδώς για να διοργανώσουν, στις 27-29 Ιουλίου τα σπουδαία τελικά τουρνουά, από τα οποία θα προκύψουν οι πρωταθλητές της άμμου.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Άγιος Νικόλαος θα φιλοξενήσει διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς, με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου να φροντίζει να υπάρχουν εκδηλώσεις πολιτισμού και αθλητισμού στην πόλη.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετέχουν στην κορυφαία διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος "Agios Nikolaos Final - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volleyball Ανδρών & Γυναικών 2018", τονίζει ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός και συνεχίζει: Έχει γίνει ήδη θεσμός για τον Δήμο, η φιλοξενία και διοργάνωση κορυφαίων αθλητικών γεγονότων, που με την σειρά τους ενισχύουν την δυναμική του τόπου στο παγκόσμιο τουριστικό γίγνεσθαι. Είναι γεγονός ότι ο αθλητισμός έχει την δύναμη ν ́αλλάξει τον κόσμο! Με την έννοια αυτή στηρίζουμε την συγκεκριμένη διοργάνωση, καλούμε τους πολίτες του Αγίου Νικολάου να συμμετέχουν στους αγώνες, καλωσορίζουμε τις αθλήτριες και τους αθλητές που θα φιλοξενηθούν στον Δήμο από 27 έως 29 Ιουλίου 2018 και τους ευχόμαστε να προτάξουν την συμμετοχή, δεδομένου ότι στον χώρο του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας, όλοι είναι νικητές».


Ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης με τη σειρά του είπε: «Φιλοξενούμε άλλη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση και είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας για την εξέλιξη του Beach Volley. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους του αθλήματος και της Ομοσπονδίας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η προσπάθεια να στηθεί και να επιτύχει μία τέτοια διοργάνωση είναι μεγάλη και οι απαιτήσεις πολλές. Ο Δήμος Αγίου Νικολάου συνεχίζει τις ενέργειες του και αναπτύσσει τον αθλητικό τουρισμό μέσα από διοργανώσεις και διάφορα αθλητικά camp. Στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών εντάσσεται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley. Καλώ όλους όσους τους αρέσει το άθλημα να έρθουν και να παρακολουθήσουν τους αγώνες μιας υψηλού επιπέδου διοργάνωσης».

Για θεαματικό τριήμερο στην άμμο έκανε λόγο ο Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΝ Ελευθέριος Ραφαϊλάκης :«Θέλω και εγώ να ευχαριστήσω την ΕΟΠΕ που μας εμπιστεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό να είμαστε συμμέτοχοι στην εξέλιξη του αθλήματος.Επίσης να ευχαριστήσω την Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ) καθώς συνεργαζόμαστε επιτυχημένα σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση.Η πόλη του Αγίου Νικολάου διαθέτει πολλές και καλές παραλίες για αυτό θέλουμε να αναπτύξουμε τα αθλήματα που σχετίζονται με την θάλασσα και ειδικά με τον “βασιλιά της άμμου”, το Beach Volley. Καλώ τον κόσμο να έρθει και να παρακολουθήσει τους αγώνες και εγγυόμαστε ένα πολύ θεαματικό τριήμερο στην άμμο».

Για ακόμα καλύτερη διοργάνωση μίλησε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος :«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Ελληνική Ομοσπονδία το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley φιλοξενείται στον Άγιο Νικόλαο. Αυτό αποδεικνύει ότι η περσινή συνεργασία μας δεν ήταν φωτοβολίδα αλλά είχε στέρεες βάσεις. Προσωπικά πιστεύω ότι η φετινή διοργάνωση θα είναι καλύτερη από την περσινή τόσο σε οργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Θέλω να προσκαλέσω όλους τους φίλους του αθλήματος να γεμίσουν το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 τις εξέδρες και να είναι σίγουροι ότι θα παρακολουθήσουν θέαμα υψηλού επιπέδου. Εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές και στις αθλήτριες».

Σχόλια