Βόλεϊ

Νίκη για την ΑΘΛΕΣΗ, νέα ήττα για τη ΓΕΗ

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα η ΑΘΛΕΣΗ στο τουρνουά ανόδου στην Α2 βόλεϊ των γυναικών που διεξάγεται στο κλειστό του Λίντο στο Ηράκλειο.

 

Η ηρακλειώτικη ομάδα νίκησε με 3-1 σετ τον Απόλλωνα Καλαμάτας και πλέον βλέπει με αισιοδοξία την άνοδό της καθώς χρειάζεται ουσιαστικά έναν ακόμη βαθμό για να την εξασφαλίσει από τη στιγμή που ανεβαίνουν οι 4 από τις 5 ομάδες. Τα σετ: 21-25, 25-19, 25-22, 25-22.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, ο Απολλώνιος νίκησε 3-2 σετ τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου.

 

Ήττα για τη ΓΕΗ

 

Την ήττα με 2-3 σετ γνώρισε η ΓΕΗ από τους Νέους Βύρωνος κατά τη 2η αγωνιστική του τουρνουά ανόδου στην Α2 βόλεϊ των ανδρών που διεξάγεται στην Αμαλιάδα. Η ηρακλειώτικη ομάδα βρέθηκε να προηγείται με 2-0 σετ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και πήραν σχετικά εύκολα τη νίκη. Στο άλλο σημερινό παιχνίδι ο Κόροιβος νίκησε με 3-0 σετ τον Α.Σ. Σύρου και έκανε το 2 στα 2.

Τα σετ: 26-24, 25-19, 15-25, 13-25, 09-15.

ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Νικητάκης): Σαμαρπάκης Ν., Σαμαρπάκης Κ., Πετρουλάκης, Τεφτσής, Περπινάκης, Τζαγκαρούλης, Τζανιδάκης, Γιαννόπουλος, Καρύδας, Δρουγκάκης, Σταυράκης, Αναργαράκης, Μαυρίδης, Ποιμενίδης.

ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ (Παπαδούρης): Νομικός, Πανταζόπουλος, Παπαθεοδοσίου, Παππουλής, Σεβαστός, Στραγάλας, Αργυρόπουλος, Νικολούδης, Πετρόπουλος, Ντινόπουλος, Αθανασόπουλος, Νικολάου, Ζαχαρόπουλος, Παππάς

Αύριο Παρασκευή η ΓΕΗ αντιμετωπίζει στις 20:00 την Α.Ε. Αρμενίων.

Σχόλια