Στη μάχη των μπαράζ ανόδου η ΓΕΗ

Σπορ
Στη μάχη των μπαράζ ανόδου η ΓΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη μάχη των μπαράζ ανόδου μπαίνει από σήμερα η ανδρική ομάδα της ΓΕΗ, η οποία ως πρωταθλήτρια Κρήτης θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Α2 Εθνική κατηγορία στους αγώνες που θα φιλοξενηθούν στην Αμαλιάδα 16-20 Μαΐου.

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα, το οποίο έχει ως εξής: Τετάρτη 16/5: 18.00: Νέοι Βύρωνος-ΑΕ Αρμενίων, 20.00: Κόροιβος-ΓΕΗ. Πέμπτη 17/5: 18.00: ΓΕΗ-Νέοι Βύρωνος, 20.00: ΑΣ Σύρου-Κόροιβος. Παρασκευή 18/5: 18.00: Νέοι Βύρωνος-Σ Σύρου, 20.00: ΑΕ Αρμενίων-ΓΕΗ. Σάββατο 19/5: 17.00: ΑΣ Σύρου-ΑΕ Αρμενίων, 19.00: Κόροιβος-Νέοι Βύρωνος. Ρεπό η ΓΕΗ. Κυριακή 20/5: 11.00: ΓΕΗ-ΑΣ Σύρου, 13.00: ΑΕ Αρμενίων-Κόροιβος.

Πέραν των ανδρών, όμως, αγωνιστική δράση έχουν και οι κορασίδες της ΓΕΗ, οι οποίες αύριο Πέμπτη μπαίνουν στη μάχη της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Ο όμιλος της ΓΕΗ θα διεξαχθεί στο Κερατσίνι και το πρόγραμμα της κρητικής ομάδας έχει ως εξής: Πέμπτη 10/5: 19.00: ΓΕΗ-Αναγέννηση Σάμου. Παρασκευή 11/5: 17.00: Απολλώνιος-ΓΕΗ. Σάββατο 12/5: 17.00: ΓΕΗ-ΣΦΑΜ Φοίβος. Η ημιτελική φάση θα γίνει την Κυριακή 13/5.

Συγχαίρει τους παίδες

Η ΓΕΗ εξέδωσε χθες συγχαρητήρια ανακοίνωση με αφορμή την πρόκριση της ομάδας παίδων στο Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Μια τεράστια επιτυχία για το σωματείο, για το ανδρικό αναπτυξιακό βόλεϊ της Κρήτης. Η πραγματικότητα αναγκάζει το μυαλό μας να δουλεύει με μεγάλες ταχύτητες, τέτοιες στιγμές δεν δημιουργούνται έτσι άπλα, πίσω τους κουβαλούν μεγάλη σειρά αναμνήσεων για ανθρώπους που εργάστηκαν για να τις υλοποιήσουν, μια ολόκληρη ιστορία.

Μια ιστορία που οφείλουμε να τιμήσουμε. Δεκατρία χρόνια πριν, μια άλλη παρέα αθλητών της ΓΕΗ, κατακτούσε το 2005 τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Επιτυχία που, επιτέλους, ζευγαρώθηκε. Ανθρώπους που οφείλουμε να τιμήσουμε: Κοινός συντελεστής στις δύο επιτυχίες ο προπονητής Νικητάκης Νικήτας. Μαζί με το Μιχάλη Καπαρουνάκη, ξόδεψαν ώρες αμέτρητες σε αίθουσες και γυμναστήρια, να δείξουν τα μυστικά του αθλήματος, να επεξεργαστούν τις πληροφορίες για τους αντιπάλους, να καταστρώσουν το σχέδιο της Αποστολής, να ετοιμάσουν πνευματικά και σωματικά τους αθλητές.

Αθλητές, ηλικιακά μαθητές ας μη ξεχνάμε, που αποφάσισαν να περνούν τις λιγοστές ώρες που τους αφήνουν ελεύθερες οι σχολικές τους υποχρεώσει, στα γήπεδα, σε τρέξιμο, βάρη, απαιτητικές προπονήσεις, αγώνες και μετακινήσεις, μακριά από τις χαλαρές καφετερίες και εξόδους. Αθλητές που κράτησαν σταθερή την Ιδέα ακόμα και στις δύσκολες στιγμές της ήττας, απογοήτευσης, αποτυχίας, κοροϊδίας. Με τυχαία σειρά: Αναστασάκης Γιώργος, Σταυρακάκης Βαγγέλης, Παχιαδάκης Μανώλης, Gledis Vardarda, Αναπολιωτάκης Μανώλης, Αθανασόπουλος Χρήστος, Μαυρίδης Θεόφιλος, Γεωλδάσης Σπύρος, Ματαλιωτάκης Νίκος, Βροντάκης Θοδωρής, Σπινθάκης Κίμωνας, Σιμάτος Γιώργος, Ναλμπάντης Γιάννης, Οικονόμου Νίκος, και τόσοι άλλοι που δεν συνέχισαν». Τέλος ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν οικονομικά για να έρθει αυτή η επιτυχία και τους γονείς των παιδιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News