default-image

Ακάθεκτη η Σαράποβα, εύκολα η Ουίλιαμς

Σπορ
Ακάθεκτη η Σαράποβα, εύκολα η Ουίλιαμς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείχνοντας χαρακτήρα μεγάλης τενίστριας, η Μαρία Σαράποβα έκλεισε θέση για τα ημιτελικά του US Open. Την Τρίτη είχα χάσει τα πρώτα τέσσερα γκέιμ του προημιτελικού με τη Μαριόν Μπαρτολί (Γαλλία, Νο 11) όταν διακόπηκε ο αγώνας λόγω βροχόπτωσης.

Η 25χρονη Ρωσίδα, νούμερο τρία στην παγκόσμια κατάταξη, ξεκίνησε χάνοντας το πρώτο σετ με 6-3, αλλά πήρε τα δύο επόμενα με 6-3 και 6-4 φτάνοντας στην πρόκριση.

Αντίπαλός της για μία θέση στον τελικό θα είναι η κορυφαία της παγκόσμιας λίστας, Βικτόρια Αζαρένκα, που νίκησε δύσκολα με 2-1 σετ, 6-1, 4-6 και 7-6, τη Σαμάνθα Στόσουρ (Αυστραλία, Νο 7).

Στον άλλο ημιτελικό πέρασε η Σάρα Εράνι (Ιταλία, Νο 10), που νίκησε εύκολα με 2-0 σετ, 6-2 και 6-4, τη συμπατριώτισσά της Ρομπέρτα Βίντσι (Ιταλία, Νο 19). Η αντίπαλός της θα είναι η Ουίλιαμς (ΗΠΑ, Νο 4).

Εύκολα η Ουίλιαμς

Μόλις 58 λεπτά χρειάστηκε η Σερένα Ουίλιαμς για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άννα Ιβάνοβιτς και να περάσει στα ημιτελικά του US Open. Η Αμερικανίδα τενίστρια, νούμερο 4 στον κόσμο, προκρίθηκε για τέταρτη φορά την τελευταία πενταετία στα ημιτελικά του τουρνουά νικώντας με 6-1 και 6-3 την αντίπαλό της από τη Σερβία (Νο 13).

Στα ημιτελικά  λοιπόν θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Σάρα Εράνι (Νο 10), που χθες νίκησε τη συμπατριώτισσά της Ρομπέρτα Βίντσι (Νο 19) με 2-0 σετ, 6-2 και 6-4. Στον άλλο ημιτελικά θα αναμετρηθούν η Μαρία Σαράποβα (Ρωσία, Νο 3) με τη Βικτόρια Αζαρένκα (Λευκορωσία, Νο 1).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News