default-image

Στο βάθρο Περδικογιάννης και Μαρκάκη

Σπορ
Στο βάθρο Περδικογιάννης και Μαρκάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αρκετές επιτυχίες επέστρεψαν οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων του «Ηράκλειο» Ο.Α.Α. από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τένις Τζούνιορ 2012, την κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς, που διεξήχθη στους ομίλους της Βάρης και του Πόρτο Ράφτη μεταξύ 28 Ιουλίου και 10 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα ο Στέλιος Περδικογιάννης κατέκτησε τη 2η θέση στα μονά Αγοριών έως 16 ετών και η Μαργαρίτα Μαρκάκη με συμπαίκτρια την Παρασκευή Μπότσα κατέκτησαν την 3η θέση στα διπλά Κοριτσιών έως 14 ετών.

Στην κατηγορία έως 14 ετών στο μονό η Μαργαρίτα Μαρκάκη και ο Στέφανος Μιχαήλος μπήκαν στην πρώτη 8αδα ενώ η Κρουσταλλάκη Ασπασία και ο Νικολακάκης Γιάννης στην πρώτη 16αδα.

Να σημειωθεί ότι σε κάθε κατηγορία συμμετείχαν γύρω στους 100 αθλητές ή αθλήτριες οι οποίοι ξεκινούσαν από τους προκριματικούς γύρους και κατέληγαν σε ένα 64αρι κυρίως ταμπλώ που οδηγούσε μέχρι τον τελικό.

Τα παιδιά του προαγωνιστικού τμήματος έδωσαν τις δικές τους μάχες κέρδισαν κάποιες έχασαν κάποιες άλλες αλλά κυρίως απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον. Κατάφεραν μία είσοδο στο κυρίως ταμπλώ της κατηγορίας έως 12 ετών με τον 10-χρονο Ταμιωλάκη Χρυσοβαλάντη και συμμετοχές και νίκες στα προκριματικά των κατηγοριών έως 12 και έως 14 ετών με την Χελιδώνη Κάλια, την Κροντηρά Ελένη, τον Ζαχαράκη Μιχάλη, τον Σιμάτο Γιώργο και τον Ηλιάκη Παύλο.

Ο πρόεδρος του ομίλου κ. Παντελής Ρυακιωτάκης, τα μέλη του Δ.Σ., η επιτροπή τένις και ο επίσημος χορηγός του τμήματος Κακουδάκης Βαγγέλης - RACKET HOUSE συγχαίρουν όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους για τις προσπάθειές που κατέβαλλαν και για την άξια εκπροσώπηση του «Ηράκλειο» σε Πανελλήνιο επίπεδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News