default-image

Μετάλλιο ονειρεύεται ο Παγδατής στου Ολυμπιακούς

Αθλητισμός
Μετάλλιο ονειρεύεται ο Παγδατής στου Ολυμπιακούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υψηλούς στόχους έχει θέσει ο Μάρκος Παγδατής όσον αφορά στην παρουσία του στους  Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου καθώς, όπως δήλωσε σε κυπριακή ιστοσελίδα, θέλει να κατακτήσει ένα μετάλλιο.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Κύπριου τενίστα στο "balla.com.cy":

-Αισθάνεσαι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες;

"Ναι, μια χαρά είμαι. Η προετοιμασία πήγε πάρα πολύ καλά. Εντάξει, έχω ακόμη πέντε μέρες μπροστά μου για να νιώσω πανέτοιμος για τον πρώτο αγώνα".

-Η προετοιμασία πώς κύλησε όλο αυτό το διάστημα; Προετοιμαζόσουν αποκλειστικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ή και για τις υπόλοιπες διοργανώσεις που συμμετείχες;

"Όχι, και για τις υπόλοιπες. Όπως ξέρετε, το τένις είναι ένα άθλημα που έχει πάρα πολλά πρωταθλήματα μέσα στο χρόνο. Το καλό όμως είναι ότι η επιφάνεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι η ίδια με το τελευταίο grand slam που ήταν το Γουίμπλεντον. Είχα χρόνο να συνηθίσω τις εγκαταστάσεις εκεί και, όπως είπα και πριν, έχω ακόμη πέντε μέρες για να πάω εκεί να προετοιμαστώ και να είμαι πανέτοιμος για τους Ολυμπιακούς".

-Είναι ιδιαίτερο συναίσθημα για έναν αθλητή, για έναν τενίστα, να αγωνίζεται σε Ολυμπιακούς Αγώνες;

"Ναι, είναι κάτι το διαφορετικό, είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Για μένα ήταν όνειρο από μικρός και τώρα το δεύτερό μου όνειρο είναι να πάρω ένα μετάλλιο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News