Roland Garros: Νίκησε τον Αλκαράθ και πήγε τελικό ο Τζόκοβιτς!

Σπορ
Roland Garros: Νίκησε τον Αλκαράθ και πήγε τελικό ο Τζόκοβιτς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αλκαράθ προχωρούσε με φόρα στο Roland Garros, μετά και την επιβλητική νίκη του στον προημιτελικό επί του Στέφανου Τσιτσιπά αλλά στον ημιτελικό υπήρχε… στάση Τζόκοβις!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδειξε την κλάση του απέναντι στον λαβωμένο Ισπανό και προκρίθηκε στον τελικό του Roland Garros για έβδομη φορά στην καριέρα του.

Ο 36χρονος Σέρβος τενίστας, εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό του Κάρλος Αλκαράθ στις αρχές του τρίτου σετ - και με το σκορ στο 1-1 σετ, 1-1 games - φτάνοντας έτσι σε μια άνετη νίκη με 3-1 σετ (6-3, 5-7, 6-1, 6-1) σε 3 ώρες και 15 λεπτά.

Κάπως έτσι, ο Νο. 3 της παγκόσμιας κατάταξης θα διεκδικήσει τον 23ο τίτλο του στις 34 εμφανίσεις του σε τελικό Grand Slam στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Ρούνε-Ζβέρεφ.

Ο Νόλε έχει κερδίσει πολλά χρήματα στην τεράστια καριέρα του, ωστόσο θα προσθέσει ακόμα μερικά με την πορεία του στο γαλλικό όπεν. Με την πρόκρισή του στον τελικό εξασφάλισε 1,1 εκατομμύρια ευρώ, ενώ εάν φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου θα λάβει 2,3 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News