Δύσκολη νίκη- πρόκριση για τον Τσιτσιπά

Σπορ
Δύσκολη νίκη- πρόκριση για τον Τσιτσιπά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε 1-2 του Γκαρίν, στον τέταρτο γύρο του Miami Open θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Χατσάνοφ…

Στον τέταρτο γύρο του Miami Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος επικράτησε σε ένα κλειστό παιχνίδι του Κριστιάν Γκαρίν με 2-1 σετ.

Ο Στεφ (No3) δεν είχε ρυθμό και η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο 24χρονος Έλληνας παρά το γεγονός ότι δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση μετά τον τραυματισμό του βρήκε τον τρόπο να προκριθεί και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Χατσάνοφ (Νο16).

Το ματς: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Κριστιάν Γκαρίν κατάφεραν να κρατήσουν δίχως ιδιαίτερες δυσκολίες το σερβίς τους με τον Στεφ να κάνει αρκετά λάθη τα οποία επέτρεπαν στον Χιλιανό να μένει στο σετ.

Στο όγδοο game ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να δημιουργήσει τα πρώτα δύο break points του, εκμεταλλεύτηκε το δεύτερο εξ αυτών για να προηγηθεί με 5-3. Στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του δίχως να χάσει πόντο κλείνοντας έτσι το πρώτο σετ με 6-3.

Με την έναρξη του δεύτερου σετ ο Χιλιανός προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Τσιτσιπά και έφτασε σε τριπλό break point, αλλά ο Έλληνας τενίστας βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και να κρατήσει το σερβίς του.

Οι δύο τενίστες δεν αντιμετώπισαν προβλήματα στη συνέχεια του σετ για να κρατήσουν το σερβίς τους, όμως ο Γκαρίν στο δέκατο game κατάφερε να φτάσει στο break και μάλιστα δίχως να χάσει πόντο για να κάνει το 1-1 με 6-4.

Στο τρίτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εκείνος που δημιούργησε διπλό break point, όμως ο Γκαρίν τα έσβησε αμφότερα για να κρατήσει το σερβίς του.

Στη συνέχεια αμφότεροι προσπάθησαν να φτάσουν στο break, αλλά εκείνος που το κατάφερε ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ένατο game. Έπειτα σέρβιρε και έκλεισε το σετ και το ματς κάνοντας το 6-4.

Πηγή sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News