Στον 4ο γύρο του Indian Wells η Σάκκαρη

Σπορ
Στον 4ο γύρο του Indian Wells η Σάκκαρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκησε με ανατροπή την Καλίνινα με 2-1…

Μια ακόμα μεγάλη πρόκριση πήρε η Μαρία Σάκκαρη. Η Σακ βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στην Καλίνινα, αλλά έκανε την ανατροπή, επικράτησε 2-1 σετ και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Indian Wells.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Πλίσκοβα και την Κουντερμέτοβα.

Το ματς: Η Καλίνινα ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και με γρήγορο break κατάφερε να προηγηθεί με 3-0. Η Σάκκαρη είχε την ευκαιρία της να πάρει πίσω το break στο πέμπτο game αλλά η Ουκρανή έσβησε και τα δύο break points που αντιμετώπισε.

Στη συνέχεια η Καλίνινα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες και κατάφερε να κλείσει το πρώτο σετ εύκολα με 6-3.

Στο δεύτερο σετ οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους στα πρώτα δύο games. Η Καλίνινα έκανε πρώτη break, όμως η Σάκκαρη απάντησε αμέσως με break back.

Η Σακ δε σταμάτησε όμως εδώ αφού πήρε και τα επόμενα τέσσερα διαδοχικά games για να κλείσει το σετ με 6-2 και να οδηγήσει την υπόθεση πρόκριση σε τρίτο.

Στο τρίτο σετ εκείνη που χαμογέλασε πρώτη ήταν η Καλίνινα αφού με break προηγήθηκε 2-1, αλλά η Σάκκαρη απάντησε ξανά άμεσα και έφερε το σετ σε ισορροπία.

Η Σακ έδειχνε να πατάει καλύτερα από την αντίπαλό της και κατάφερε στο δέκατο game να κάνει το καθοριστικό break για να κλείσει το σετ και το ματς με 6-4.

Πηγή sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News