Διακρίσεις και μετάλλια από το «Ηράκλειο» ΟΑΑ στο Παγκρήτιο τένις

Σπορ
Διακρίσεις και μετάλλια από το «Ηράκλειο» ΟΑΑ στο Παγκρήτιο τένις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε έξι κατηγορίες συμμετείχαν οι 18 αθλητές-τριες του Ομίλου…

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το 1ο Παγκρήτιο Τουρνουά τένις Ε3 στις εγκαταστάσεις του ΠΟ Ηρακλείου και της Τενιστικής Ακαδημίας Κρήτης, στο οποίο το «Ηράκλειο » Ο.Α.Α. συμμετείχε με 18 αθλητές και αθλήτριες.

Συνολικά οι αθλητές του «Ηράκλειο» κατέκτησαν 13 μετάλλια σε έξι κατηγορίες, ενώ 8 αθλητές του σωματείου αγωνίστηκαν στους τελικούς όλων των κατηγοριών, κάτι που δείχνει σε πόσο καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται και παράλληλα την αξιόλογη δουλειά που γίνεται από τους προπονητές του Ομίλου στο Αθλητικό Σχολείο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.

Ο Θάνος Ζαβουργιανός αγωνίστηκε στην ηλικιακή κατηγορία των 16 ετών. Στον τελικό επικράτησε του Φανδριδάκη 64 52ret. Και πήρε το χρυσό μετάλλιο. Ο Βασίλης Τζωρμπατζάκης πήρε την τρίτη θέση, αφού στον ημιτελικό ηττήθηκε από τον Θάνο 36 64 62.

Στα κορίτσια 12 ετών νικήτρια της κατηγορίας ήταν η Μιχαέλα Βιανιτάκη, που στον τελικό με την Άλκηστη Σταματάκη, επικράτησε 63 62. Την τρίτη θέση κατέκτησε η Βασιλεία Αγουρίδα.

Στα κορίτσια 14 ετών, η Βασιλίνα Πανταζοπούλου κέρδισε την πρώτη θέση. Στον τελικό επικράτησε της Ελευθερίας Βασιλάκη 60 60. Η Βασιλάκη πήρε την δεύτερη θέση. Τις τρίτες θέσεις κατάκτησαν οι Ρωξάνη- Όλγα Ζαχαράκη και η Ελένη Λεβεντάκη.

Στα κορίτσια 16 ετών η Αλεξάνδρα Ζαχαράκη κατέλαβε την δεύτερη θέση. Στον τελικο έπαιξε με την Λαγουδάκη (Τεν. Ακαδημία) και παρόλο που προηγήθηκε με 62, ηττήθηκε με τελικό σκορ 26 76(6) 62.

Στα αγόρια 14 ετών ο Νικόλας Αμανάκης, κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Στον τελικό, έπαιξε με τον Περδικάκη του ΟΑ Σούδας και ηττήθηκε 61 60. Ο Γιώργος Αποστολάκης πήρε την τρίτη θέση. Στον ημιτελικό έχασε από τον Αμανάκη 36 64 75. Στην οκτάδα μπήκαν οι Κωνσταντίνος Αποστολάκης, Γιώργος Τσαπάκης και Βασίλης Κληρονόμος.

Στα αγόρια 12 ετών, ο Γιώργος Τρούλης, πήρε την δεύτερη θέση. Στον τελικό έπαιξε με τον Μαρκαντωνάκη (ΟΑ Σούδας), ο οποίος επικράτησε 63 62. Ο Αριστείδης Παπανικολόπουλος σημείωσε μια νίκη και μπήκε στους 16. Ο Μάνος Τιτάκης- Καρτσωνάκης παρέμεινε στους 32.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις διακρίσεις τους και την προσπάθεια τους, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Μανόλη Δολιανίτη και τους προπονητές του αγωνιστικούς κ.κ. Τζιγκουνάκη και Μελισσουργάκη αλλά και στους αφανείς ήρωες, τους γονείς των παιδιών που βρίσκονται δίπλα τους σε όλο αυτόν τον αγώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News