Ήττα αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Σπορ
Ήττα αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έδωσε μεγάλη μάχη με την Τζέσικα Πεγκούλα, αλλά ηττήθηκε 2-1 σετ και έτσι η πορεία της στο Doha Open ολοκληρώθηκε στα ημιτελικά.

Μία ακόμα μεγάλη μάχη έδωσε η Μαρία Σάκκαρη, αλλά αυτή τη φορά ηττήθηκε 2-1 σετ από την Τζέσικα Πεγκούλα. Οι δύο τενίστριες έχοντας να αντιμετωπίσουν και τον έντονο αέρα πάλεψαν για περίπου δύο ώρες με την Αμερικανίδα να βγαίνει νικήτρια.

Η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε έτσι την πορεία της στην Ντόχα στα ημιτελικά και η ερχόμενη Δευτέρα θα τη βρει στην έβδομη θέση της Παγκόσμιας κατάταξης. Από την άλλη η Τζέσικα Πεγκούλα θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στη νικήτρια του ζευγαριού Σβιόντεκ - Κουντερμέτοβα.

Το ματς: Ο αγώνας άρχισε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για την Μαρία Σάκκαρη. Η Πεγκούλα έσπασε το σερβίς της μόλις στο πρώτο game και στη συνέχεια έφτασε σε δεύτερο break για να προηγηθεί 4-1.

Η Σάκκαρη αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα με το σερβίς της κάτι εκμεταλλεύτηκε σε απόλυτο βαθμό η Αμερικανίδα. Η Σακ ναι μεν πήρε πίσω το δεύτερο break αμέσως, ωστόσο η Πεγκούλα έκανε νέο break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να κλείσει το σετ με 6-2.

Στο δεύτερο σετ η Πεγκούλα έφτασε εκ νέου σε break στο πρώτο game και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 2-0.

Η Σάκκαρη πήρε πίσω αμέσως το break, όμως η Πεγκούλα έκανε νέο break και έπειτα κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί εκ νέου με 4-2. Ωστόσο, η Σακ δεν τα παράτησε.

Σε αντίθεση με το πρώτο σετ κατάφερε να φτάσει στο δεύτερο break της και να φέρει το σετ εκ νέου στα ίσα με 4-4 και στη συνέχεια να προηγηθεί για πρώτη φορά στο ματς με 5-4.

Η Πεγκούλα σέρβιρε για να μείνει ζωντανή στο σετ και η Σάκκαρη κατάφερε να φτάσει στο τρίτο της break στο σετ για να κάνει το 6-4 και να στείλει το ματς σε τρίτο σετ.

Το τρίτο σετ άρχισε με τρία διαδοχικά break με την Πεγκούλα να κρατά πρώτη το σερβίς της για να προηγηθεί με 3-1. Στη συνέχεια η Αμερικανίδα έκανε τρίτο break.

Αυτό αποδείχτηκε και καθοριστικό αφού η Πεγκούλα πήρε και τα επόμενα δύο games για να κλείσει το σετ με 6-1 και να πάρει την πρόκριση στον τελικό.

Πηγή sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News