Η ικανοποίηση της Μαρίας Σάκκαρη...

Σπορ
Η ικανοποίηση της Μαρίας Σάκκαρη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kαλή εμφάνιση και κόντρα στην μαχητική Νούρια Παρίθας (Νο.79) για τη Μαρία Σάκκαρη που πήρε τη νίκη με 2-0 σετ (6-1, 7-6) και πέρασε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά στο Λινζ της Αυστρίας, με την ίδια να είναι αρκετά ικανοποιημένη.

«Έπαιξα εξαιρετικά στο πρώτο σετ, σταθερή από τον πρώτο πόντο. Πέτυχα νωρίς το μπρέικ, μετά έκανα κι άλλο και αυτό βοήθησε. Σέρβιρα καλά σε όλο το ματς, αλλά έκανα μια κοιλιά στο δεύτερο σετ όταν ήμουν μπροστά με 6-5. Έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο, ήταν σταθερή, οπότε είμαι χαρούμενη που βρήκα λύσεις στο τέλος.

Νομίζω ότι οι βάσεις μου ήταν καλές. Δεν έκανα πολλά πράγματα λάθος, ίσως θα μπορούσα να επέστρεφα λίγο καλύτερα. Ίσως να έπρεπε να ήμουν πιο θαρραλέα, πιο επιθετική και να έπαιρνα ρίσκα στις ευκαιρίες.

Ξαφνικά έτρεξε η μύτη μου, χωρίς λόγο στο δεύτερο σετ και πήγα στον πάγκο. Όταν παίζεις indoors, ανασαίνεις διαφορετικά. Μου συνέβη και πέρυσι όταν έπαιξα indoors. Δεν είμαι άρρωστη, απλά έτρεξε.

Ήταν λυπηρό που αναγκάστηκα να αποσυρθώ πριν από το τέσσερα χρόνια, είμαι χαρούμενη που επέστρεψα ως Νο.1 του ταμπλό. Το court ταιριάζει στο παιχνίδι μου, θα προσπαθήσω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο και ίσως φάμε ένα ακόμα σνίτσελ!», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News