Συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις οι τενίστες του «Ηράκλειο OAA»

Σπορ
Συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις οι τενίστες του «Ηράκλειο OAA»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια πρώτη και δυο δεύτερες θέσεις στο Ενωσιακό των Χανίων…

Το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου διεξήχθη στα Χανιά, Ενωσιακό Τουρνουά Τένις για παιδιά ηλικίας 10 και 14 ετών. Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. έδωσε το παρόν και σε αυτό το τουρνουά με 19 αθλητές και αθλήτριες.

Οι αθλητές του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» κατέκτησαν μια πρώτη και δυο δεύτερες θέσεις.

Την πρώτη θέση στα αγόρια κάτω των 10 ετών, κατέκτησε ο Ηράκλης Χρηστάκης. Στον τελικό αναμετρήθηκε με τον φίλο και συναθλητή του Κωνσταντίνο Πετράκη, του οποίου επικράτησε 63. Ο Ηρακλής έκανε τρεις νικηφόρους αγώνες. Στους 16 νίκησε τον Κωνσταντίνο Σκορδαλάκη 60, στην οκτάδα τον Αλέξανδρο Τιτάκη- Καρτσωνάκη 63, ενώ στον ημιτελικό επικράτησε του Καλαϊτζάκη (Τεν. Ακαδημία) 63.

Την δεύτερη θέση στην ίδια κατηγορία πήρε ο Κωνσταντίνος Πετράκης, που στον τελικό έχασε από τον Ηρακλή Χρηστάκη 63. Ο Πετράκης στον ημιτελικό κέρδισε τον Λειβαδιτάκη (Ο.Α. Σούδας) 63. Στον πρώτο αγώνα κέρδισε τον Αϊλαμάκη (Τεν. Ακαδημία) 61 και στην οκτάδα τον Καλογριδάκη (Ο.Α. Ρεθύμνου) 61.

Στην οκτάδα έφτασε ο Αλέξανδρος Τιτάκης- Καρτσωνάκης, ο οποίος ηττήθηκε από τον Χρηστάκη 63 και ο Γιάννης Αποστολάκης που έχασε από τον Λειβαδιτάκη (Ο.Α. Σούδας) 61.

Στην 16άδα μπήκαν ο Κωνσταντίνος Σκορδαλάκης και ο Μιχαήλ- Άγγελος Σκορδαλάκης κάνοντας από μια νίκη, ενώ στην 16αδα παρέμειναν ο Κωνσταντίνος Σενετάκης και ο Μάνος Χρηστάκης, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στο ταμπλό consolation.

Την δεύτερη θέση αν και δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία ηλικιακά κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Λαμπράκης στα αγόρια 14 ετών. Στον τελικό κόντρα στον Περδικακη (Ο.Α. Σούδας) έχασε 62 62. Στον ημιτελικό επικράτησε του Χατζιδάκη (ΠΟ Ηρακλείου) 63 61. Νωρίτερα είχε κάνει δυο ακόμα νίκες επι του Λακωνίτη (Ο.Α. Χανιών) 40 41 και του Κωνσταντίνου Αποστολάκη 40 40.

Στην οκτάδα έφτασε ο Κωνσταντίνος Αποστολάκης που ηττήθηκε από τον Λαμπράκη 40 40. Ο Αποστολάκης Γιώργος έχασε κι αυτός στην οκτάδα από τον Χατζιδάκη 35 40 10-8. Ο Νικόλας Αμανάκης κέρδισε τον Βασίλη Κληρονόμο 53 54(6) και μπήκε στους 8, οπου ηττήθηκε δύσκολα από τον Γαγάνη 10-8 στο τριτο σετ. Ο Γιώργος Τσαπάκης επικράτησε του Καλογριδάκη (Ο.Α. Ρεθύμνου) 41 40 και μπήκε στους 8.

Στα κορίτσια 14 ετών, πήραν μέρος αθλήτριες που ηλικιακά ανήκουν στην κατηγορία των 12 ετών. Η Ελένη Λεβεντάκη μπήκε στην οκτάδα πραγματοποιώντας μια νίκη επί της Κανδηλιεράκη (Ο.Α. Σούδας) 41 40. Στην οκτάδα μπήκε και η Ελευθερία Βασιλάκη που νίκησε την Αναστασία Δενδραλίδη 53 40. Η Ρωξάνη Ζαχαράκη κέρδισε την Τσαγκαράκη (Τεν. Ακαδημία) 53 54.

Στην 16άδα έχασαν η Βασιλίνα Πανταζοπούλου, η Αναστασία Δενδραλίδη και Μιχαέλα Βιανιτάκη.

Το Δ.Σ. του Ομίλου συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους προπονητές κ. Νίκο Μελισσουργάκη και Κώστα Τζιγκουνάκη καθώς επίσης και τον Τεχνικό Διευθυντή του τμήματος κ. Μανόλη Δολιανίτη για την σωστή καθοδήγηση των παιδιών και την σπουδαία δουλεία που γίνεται στο Αθλητικό Σχολείο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News