Ήττα και αποκλεισμός για την Σάκκαρη στο Nottigham Open

Αθλητισμός
Ήττα και αποκλεισμός για την Σάκκαρη στο Nottigham Open

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασε με 2-1 σετ από την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια

Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Nottingham Open. Η 26χρονη Ελληνίδα μετά από μεγάλη μάχη ηττήθηκε 2-1 σετ από την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια και ολοκλήρωσε την παρουσία της.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Σάκκαρη ήταν φανερά εκνευρισμένη, ξέσπασε στη ρακέτα της, τα έβαλε 2-3 φορές με τον διαιτητή και γενικότερα έδειχνε να είναι ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως θα ήθελε.

Παρ' όλα αυτά η Σάκκαρη το πάλεψε μέχρι τέλους και προσπάθησε να φτάσει στη νίκη δίχως ωστόσο να τα καταφέρει κάνοντας πολλά αβίαστα λάθη.

Στην αρχή του αγώνα οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς του μέχρι το πέμπτο game. Τότε η Βραζιλιάνα κατάφερε να κάνει το break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 5-2.

Η Σάκκαρη δεν τα παράτησε και κατάφερε να πάρει πίσω το break και να μειώσει σε 5-4. Ωστόσο, η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια κατάφερε με νέο break να κλείσει το σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα εκτυλίχθηκαν διαφορετικά. Η Σάκκαρη βελτίωσε σημαντικά το πρώτο σερβις της, δεν έδωσε κανένα απολύτως δικαίωμα στην αντίπαλό της για να διεκδικήσει κάποιο break.

Αντίθετα, η Μαρία Σάκκαρη δημιούργησε πέντε break points, εκμεταλλεύτηκε το ένα από αυτά το οποίο ήταν υπεραρκετό για να φτάσει στην κατάκτηση του σετ με 6-4.

Στο τρίτο σετ οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το όγδοο game. Εκεί η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια έκανε το break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να κλείσει το ματς με 6-3.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News