Tσιτσιπάς: Διέψευσα το γιατρό μου που πίστευε ότι δεν θα παίξω

Σπορ
Tσιτσιπάς: Διέψευσα το γιατρό μου που πίστευε ότι δεν θα παίξω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρωταθλητής μας έστειλε μήνυμα στον γιατρό του...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο κορτ στη Μελβούρνη απέναντι στον Γιανίκ Σίνερ του οποίου επιβλήθηκε με 3-0 σετ. Όπως παραδέχτηκε μετά από το τέλος του ματς οι πιθανότητες να αγωνιστεί στη Μελβούρνη δεν ήταν με το μέρος του, με τον γιατρό του να μην είναι αισιόδοξος ότι μπορούσε να τα καταφέρει.

"Είμαι σίγουρος ότι ο γιατρός μου βλέπει αυτή τη στιγμή και στέλνει μηνύματα όπως κάνει μετά από κάθε ματς. Και οι δυο μας δεν περιμέναμε να λάβω μέρος στο Όπεν. Μου είχε πει 'δεν σε βλέπω να παίζεις στην Αυστραλία' αλλά τον διέψευσα. Τον αγαπώ πολύ είναι μεγάλος φαν του τένις και έχει δουλέψει πολύ με τενίστες επομένως χαίρομαι που δουλεύω μαζί του".

"Ήξερα ότι αντιμετώπιζα ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο και έπρεπε να εστιάσω στα καλά μου χτυπήματα. Είμαι ευχαριστημένος με την τακτική και τα σερβίς μου σήμερα. Είναι απίστευτο να έχω την στήριξη του κόσμου κάθε φορά που βγαίνω στο κορτ. Όλα είναι μέρος του παιχνιδιού και ο καιρός και όλα. Ήξερα ότι είμαι στην σωστή κατεύθυνση στο ματς. Άλλαξε λίγο ο ρυθμός μου μετά τη στιγμή που έκλεισε η οροφή και απλά δούλεψε.

Θεωρώ ότι τα παιχνίδια σε βοηθούν να εξελιχθείς και σου δίνουν εμπειρία. Αυτό που μαθαίνω είναι ότι η συνέπεια είναι το κλειδί παράλληλα με το να μένεις ταπεινός. Δεν σκέφτομαι πολλά ούτε λίγα. Πάμε να το κάνουμε".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News