Απέσυρε τη συμμετοχή της από το Σίδνεϋ η Σάκκαρη

Σπορ
Απέσυρε τη συμμετοχή της από το Σίδνεϋ η Σάκκαρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην προετοιμασία για το Australian Open...

Η Μαρία Σάκκαρη απέσυρε τη συμμετοχή της από το 500άρι τουρνουά Sydney Tennis Classic, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 8-15 Ιανουαρίου και θα είναι το τελευταίο δυνατό τεστ πριν από το 1ο Grand Slam της χρονιάς στη Μελβούρνη.

Η Νο6 του κόσμου, η οποία γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό από το Adelaide International 1, στον 2ο γύρο από την Σέλμπι Ρότζερς, δεν έχει ακόμα γνωστοποιήσει το λόγο της απόσυρσή της από το τουρνουά και πλέον πηγαίνει απευθείας στο Australian Open έχοντας δύο παιχνίδια στα πόδια της.

Η Ελληνίδα τενίστρια αγωνίστηκε τόσο το 2017, όσο και το 2018 στο συγκεκριμένο τουρνουά χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κάνει νίκη σε κυρίως ταμπλό. Συγκεκριμένα το 2017 έφτασε στο κυρίως ταμπλό, γνωρίζοντας την ήττα στον 1ο γύρο, μετά από τρεις νίκες στα προκριματικά, από την Ιταλίδα Ρομπέρτα Βίντσι, ενώ το 2018 αποκλείστηκε στο 1ο γύρο των προκριματικών.

Εκτός από την Σάκκαρη από το τουρνουά του Σίδνεϊ αποσύρθηκε και η Αντζελικ Κέρμπερ. Τη θέση της Νο6 του κόσμου θα πάρει η Λετονή Γέλενα Οσταπένκο, ενώ η Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα θα αντικαταστήσει την πρώην Νο1 του κόσμου.

Πηγή: Tennis24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News