Προσωρινή άδεια παραμονής στην Αυστραλία για τον Τζόκοβιτς

Σπορ
Προσωρινή άδεια παραμονής στην Αυστραλία για τον Τζόκοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμένεται να γίνουν γνωστές οι προϋποθέσεις…

Οι δικηγόροι του Νόβακ Τζόκοβιτς έχουν καταθέσει ένσταση σε μια ύστατη προσπάθεια να τον κρατήσουν στην Αυστραλία προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Australian Open μετά την απόρριψη της αίτησης χορήγησης άδειας εισόδου (visa) του στη Μελβούρνη.

Ήδη πάντως και σύμφωνα με τα Μέσα στη Σερβία, που ενημερώνουν διαρκώς για μια υπόθεση που τείνει να οδηγήσει σε διπλωματικό επεισόδιο, το δικαστήριο ενέκρινε την προσωρινή παραμονή του Σέρβου στη Μελβούρνη μέχρι το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρα (10/1). Για την ακρίβεια μέχρι τις 16:00 (ώρα τοπική) ο Τζόκοβιτς δεν μπορεί να απελαθεί από την Αυστραλία.

Απομένει απλώς να διευκρινιστεί που θα του επιτραπεί να παραμείνει αυτό το μικρό διάστημα και υπό ποιο καθεστώς ακριβώς.

Εξαρτάται πλέον από τον ίδιο τον Τζόκοβιτς αν θα αποδεχθεί την προσωρινή άδεια παραμονής ή θα αποφασίσει να επιστρέψει άμεσα στο Βελιγράδι.

Μέχρι τότε, όπως χαρακτηριστικά επικοινωνήθηκε, "όλα τα μέρη θα καταβάλουν τις μέγιστες προσπάθειες για να διεξαχθεί η τελική ακρόαση με αποτελεσματικό και έγκαιρο τρόπο".

Υπενθυμίζεται ότι ο Νο1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη έχει μεταφερθεί από τις Αρχές της Μελβούρνης σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Κάρλτον, όπου διαμένουν 46 μετανάστες, αρκετοί από αυτούς για εννέα-δέκα χρόνια.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News