Τρίτος ο Ζαβουργιανός στα Masters Junior

Σπορ
Τρίτος ο Ζαβουργιανός στα Masters Junior

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τενίστας του Ηράκλειο ΟΑΑ αγωνίστηκε με τους κορυφαίους της κατηγορίας του …

Mε τρεις αθλητές έλαβε μέρος το «Ηράκλειο ΟΑΑ» στους αγώνες Masters που έγιναν στην Χαλκίδα και συμμετείχαν οι οκτώ κορυφαίοι αθλητές της Χώρας ανά κατηγορία.

Στην κατηγορία 12 ετών με τον Θάνο Ζαβουργιανό και στην κατηγορία 18 ετών με τους Αναστάση Μανδαλενάκη και Νίκο Σφυράκη.

Ο Θάνος Ζαβουργιανός κατέκτησε την τρίτη θέση παίζοντας εξαιρετικό τένις σε πολύ δυνατούς αγώνες. Κληρώθηκε να συμμετάσχει στο πρώτο group με αντιπάλους τον Μιχαλάκόπουλο (Φοίβος Λάρισας), τον Σινάνη (ΑΟΑ Χαιδαρίου) και τον Χατζόπουλο (ΟΑ Κερατσινίου). Ο Ζαβουριανός έπαιξε με το Νο1 Ελλάδος τον Μιχαλακόπουλο, από τον οποίο έχασε δύσκολα 64 75. Στην συνέχεια κέρδισε και τις δυο αναμετρήσεις, επικρατώντας 63 61 του Σινάνη και 60 63 του Χατζόπουλου που τον έφεραν στην δεύτερη θέση του group του.Στην τελική φάση πήρε την 3η θέση αφού στον αγώνα με τον Καρνιάτη (Ο.Α. Αττικής) επικράτησε 62 61.

Ο Μανδαλενάκης, κληρώθηκε στο δεύτερο group με αντιπάλους τον Χόλμπαν (ΟΑ Αθηνών) και τον Χαϊδεμένο (ΑΟΑ Πεύκης). Από τον Χόλμπαν ηττήθηκε 62 75, ενώ από τον Χαϊδεμένο 64 63 και κατέλαβε την 3η θέση στο group.

Ο Σφυράκης συμμετείχε στο άλλο group, όπου έδωσε και αυτός δυο αγώνες. Στον αγώνα με τον Βαλάρη (ΟΑ Βούλας) παρόλο που προηγήθηκε στο πρώτο σετ 62, έχασε τα δυο επόμενα 61 75. Στον δεύτερο αγώνα έχασε από τον Δαριβάκη- Κατέμπ (ΟΑ Γλυφάδας) 63 62 και πήρε την 3η θέση στο group.

Ο Μανδαλενάκης και ο Σφυράκης, αγωνίστηκαν μεταξύ τους για την 5η και 6 θέση με τελικό νικητή τον Μανδαλενάκη με 26 63 75 να κατακτά την 5η θέση και τον Σφυράκη την 6η.

Το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συγχαίρει τους αθλητές για τις τόσο μεγάλες επιτυχίες τους. Την προπονητική ομάδα και τον τεχνικό Διευθυντή κ. Μανόλη Δολιανίτη για την εξαιρετική δουλειά τους που αποδεικνύεται σε κάθε αποτέλεσμα και φυσικά τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στο αθλητικό σχολείο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News