Εγκατέλειψε τον αγώνα ο Τσιτσιπάς

Σπορ
Εγκατέλειψε τον αγώνα ο Τσιτσιπάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aντιμετώπισε πρόβλημα στον αγκώνα στην αναμέτρηση με τον Άλεξ Πόπιριν

Το σκορ ήταν 4-2 υπέρ του 22χρονου Αυστραλού όταν ο Στεφ κάλεσε μέσα τον φυσιοθεραπευτή, αλλά ούτε καν περίμενε να τον εξετάσει πρώτα για να πάρει την απόφασή του. Ανέφερε, απλώς, το πρόβλημά του (ήταν φανερό από τον τρόπο που σέρβιρε) και στη συνέχεια έδωσε το χέρι στον αντίπαλό του...

Με το ATP Finals να ξεκινάει σε περίπου 10 μέρες (14/11), ήταν βέβαιο ότι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν ήθελε να ρισκάρει. Εγκατέλειψε, λοιπόν, την πρεμιέρα του στο Μπερσί και θα κοιτάξει τώρα να είναι έτοιμος για Τορίνο, ώστε να κλείσει τη σεζόν με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο. Διότι η τελευταία γεύση είναι αυτή που μένει και τον τελευταίο καιρό ο Στέφανος δεν θυμίζει Στέφανο...

Άδοξα τελείωσε, πάντως, το τουρνουά και για έναν άλλο παίκτη που θα βρεθεί στο Τορίνο. Τον Αντρέι Ρούμπλεφ, που έχασε  με 7-5, 7-6(2) από τον Τέιλορ Φριτζ. Ο φορμαρισμένος Αμερικανός θα παίξει με τον Κάμερον Νόρι, που άφησε εκτός με 6-3, 6-4 τον Ράιλι Οπέλκα και «βλέπει» ATP Finals.

Το ίδιο ισχύει και για τον Χούμπερτ Χούρκατς, που απέκλεισε με 7-5, 7-6(4) τον Τόμι Πολ και θα παίξει με τον lucky loser Ντόμινικ Κέπφερ. 

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, τέλος, λύγισε με 4-6, 6-2, 6-0 τον Καρέν Χατσάνοφ και θα βρει απέναντί του Σάσα Ζβέρεφ ή Ντούσαν Λάγιοβιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News