Προκρίθηκε στις «4» του Kremlin Cup η Σάκκαρη

Σπορ
Προκρίθηκε στις «4» του Kremlin Cup η Σάκκαρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκησε 2-0 σετ την Χάλεπ

Ασταμάτητη η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε το εμπόδιο της Σιμόνα Χάλεπ και εξασφάλισε μία θέση στα ημιτελικά του Kremlin Cup, παίρνοντας μία άνετη πρόκριση απέναντι στη Ρουμάνα πρωταθλήτρια με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

Ο πρώτος στόχος της παρουσίας της Ελληνίδας πρωταθλήτριας (No7 στον κόσμο) στο Kremlin Cup επετεύχθη, αφού η 26χρονη εξασφάλισε την παρουσία της στο WTA Finals, το οποίο θα διεξαχθεί στην Γουαδαλαχάρα του Μεξικού το διάστημα 10-17 Νοεμβρίου, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Η Σάκκαρη έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-4, κάνοντας και δύο μπρέικ, ενώ πήρε και τρία σερί game. Το ίδιο δυναμικά μπήκε και στο 2ο σετ, έφτασε στο 5-1, αλλά η Ρουμάνα τενίστρια επέστρεψε, δυσκολεύοντας το έργο της Ελληνίδας Πρωταθλήτριας. Η Σάκκαρη όμως, έδειξε χαρακτήρα και έφτασε στην κατάκτηση του 2ου σετ με 6-4.

Πήρε το εισιτήριο για τις "4" της διοργάνωσης, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα, Εκατερίνα Αλεξάντροβα (23/10, 14:00, COSMOTE SPORT 9 HD και LIVE στο SPORT24), Νο35 στην παγκόσμια κατάταξη. Αν η 26χρονη φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης και τον κατακτήσει θα ανέβει στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News