Τα πήγε περίφημα η Πρωιμάκη

Σπορ
Τα πήγε περίφημα η Πρωιμάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχικά κατέκτησε την 2η θέση στο διπλό κοριτσιών στο Πανευρωπαϊκό τουρνουά «KALOVELONIS SUMMER TOUR» και στη συνέχεια αγωνίστηκε και στο Παγκρήτιο Κ16 αν και μόλις 13 ετών...

Η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας Μυρτώ Πρωιμάκη τα πήγε και πάλι περίφημα...

Αρχικά κατέκτησε την 2η θέση στο διπλό κοριτσιών στο Πανευρωπαϊκό τουρνουά «KALOVELONIS SUMMER TOUR» και στη συνέχεια αγωνίστηκε και στο Παγκρήτιο Κ16 αν και μόλις 13 ετών.

Χρονικά η τενίστρια του Αντώνη Παπαγιαννάκη πήρε μέρος στο Kalovelonis Summer Tour ως δίδυμο με την Mariya Yemshanova από την Ουκρανία φτάνοντας μέχρι τον τελικό αν και ήταν Νο 3 στο ταμπλό. Μάλιστα στον ημιτελικό αντιμετώπισαν το Νο 2 τη Μερόπη-Μαρία Μπατζή και την Χρυσή Σμυρίδου. Μετά από μεγάλη μάχη Πρωιμάκη και Yemshanova προκρίθηκαν με 7-5, 5-7 (10-2) για να ηττηθούν στον τελικό από τον Νο 1 του ταμπλό τις Ρωσίδες Alina Botasheva και Alina Yuneva με 6-2, 2-6 (10-2).

Στη συνέχεια η Χανιώτισσα αθλήτρια πήρε μέρος και στο Παγκρήτιο Κ16 (ηλικίες 2005-2008) κατακτώντας την 2η θέση καθώς ηττήθηκε στον τελικό από την κατά 3 χρόνια μεγαλύτερη της και Νο1 του ταμπλό την Στυλιανή Μαρινάκη (επίσης του Ο.Α.Σούδας) με 6-2,6-1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News