Όλα έτοιμα για τους αγώνες Ελλάδα- Λιθουανία για το Davis Cup

Σπορ
Όλα έτοιμα για τους αγώνες Ελλάδα- Λιθουανία για το Davis Cup

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Δέσμευση η επιτυχία της διοργάνωσης με προτεραιότητα την ασφάλεια”, τονίζει ο Διευθυντής της Διοργάνωσης…

Aντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη διεξαγωγή του Davis Cup στο Lyttos Beach της Χερσονήσου με την Εθνική ομάδα τένις, της οποίας ηγείται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, να στοχεύει αφενός στην πρόκριση της στο World Group I, αφετέρου στην άρτια οργάνωση και ασφάλεια των αγώνων.

«Για πρώτη φορά από το ξέσπασμα της πανδημίας, η Ε.Φ.Ο.Α. φιλοξενεί στην Ελλάδα τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες όπως είναι η αναμέτρηση Ελλάδας – Λιθουανίας για την άνοδο στο World Group I», τονίζει ο Διευθυντής Διοργάνωσης Αλέξης Ζητρίδης και συνεχίζει: «Η συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά, του Ricardas Berankis και των υπόλοιπων αθλητών των δύο Εθνικών ομάδων, αποτελούν εγγύηση για εξαιρετικό θέαμα και συναρπαστικούς αγώνες στις 18 και 19/9 στα ανακατασκευασμένα «σκληρά» γήπεδα του Lyttos Beach στην Κρήτη. Στοίχημα και δέσμευση για εμάς ως διοργανωτές είναι, στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε σήμερα, να υλοποιήσουμε αγώνες που όχι μόνο θα ικανοποιούν τα υψηλά standards της ITF αλλά θα τα ξεπερνούν, προσφέροντας τόσο στους αθλητές, όσο και στους φίλους του τένις που θα τους παρακολουθήσουν από κοντά ή από την πλατφόρμα της Cosmote TV, μια μοναδική, ξεχωριστή εμπειρία.

Με προτεραιότητα μας την ασφάλεια της υγείας όλων, είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε αθλητές και κοινό στις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του Lyttos Beach σε μια γιορτή του τένις.Καλή επιτυχία στα παιδιά μας».

Η διοργάνωση διεξάγεται με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χερσονήσου και των χορηγών της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Η Εθνική μας Ομάδα και το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. ευχαριστεί την ITF και όλους όσοι υποστηρίζουν την διοργάνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News