Στον τρίτο γύρο του US Open ο Τσιτσιπάς

Σπορ
Στον τρίτο γύρο του US Open ο Τσιτσιπάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κυριαρχία και προσωπικό ρεκόρ 27 άσσων νίκησε 3-1 τον Αντριάν Μαναρινό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν κυρίαρχος στο κορτ Arthur Ashe στη Νέα Υόρκη και επικράτησε του Αντριάν Μαναρινό με 3-1 σετ (6-3, 6-4, 6-7, 6-0), παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του US Open.

Το ματς ήταν αντιστρόφως ανάλογο με αυτό κόντρα στον Άντι Μάρεϊ, εκεί όπου ο Στέφανος είχε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες απέναντι στον Σκωτσέζο, σε ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στα πέντε σετ.

Αυτό όμως δεν έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση καθώς ο Τσιτσιπάς ήταν ανώτερος, ιδιαίτερα πίσω από το δικό του σερβίς και με 27 άσσους συνολικά, που αποτελεί και νέο προσωπικό ρεκόρ μετά από τους 22 που είχε σημειώσει, έφτασε στη νίκη απέναντι στο Νο44 του κόσμου, Μαναρινό. Ο Έλληνας ξόδεψε μόνο όση ενέργεια χρειαζόταν προκειμένου να πάρει τη νίκη, ξέροντας πως η συνέχεια στη Νέα Υόρκη θα είναι πιο δύσκολη.

Το εκπληκτικό πρώτο του σερβίς τον έφερε σε πλεονεκτική θέση, απέναντι στον Μαναρινό που κατά διαστήματα παρουσίασε μία καλή εικόνα χωρίς όμως να καταφέρει κάτι παραπάνω πέρα από την κατάκτηση ενός σετ. Στον τρίτο γύρο ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον 18χρονο ελπιδοφόρο Ισπανό, Κάρλος Αλκαράζ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News