Στο Lyttos Beach για το Davis Cup ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Σπορ
Στο Lyttos Beach για το Davis Cup ο Στέφανος Τσιτσιπάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα στη Χερσόνησο, κόντρα στην Λιθουανία, για την άνοδο...

Στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach, στη Χερσόνησο, θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου με την Εθνική ομάδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το παιχνίδι με την Λιθουανία που θα κρίνει την άνοδο στο Group 1 του παγκόσμιου πρωταθλήματος Davis Cup.

Ο Νο3 παίκτης του κόσμου, θα αποτελέσει για μία ακόμη φορά τον ακρογωνιαίο λίθο της ελληνικής προσπάθειας έχοντας δίπλα του τον αδελφό του, Πέτρο, αλλά και τους Μιχάλη Περβολαράκη, Μάρκο Καλοβελώνη και Αλέξανδρο Σκορίλα, υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή, Δημήτρη Χατζηνικολάου, ενώ αρχηγός αποστολής θα είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Οι αγώνες τους οποίους διοργανώνει η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ), με ανάθεση από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF), θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach, με τον αριθμό των θεατών να είναι περιορισμένος.

Ενδεχόμενη νίκη της ελληνικής ομάδας θα γράψει ιστορία αφού για πρώτη φορά θα βρεθεί στα μεγάλα “σαλόνια” του αθλήματος.

Η επιλογή της Κρήτης, όπως τονίζει η Ομοσπονδία, έγινε με κριτήριο την Περιφερειακή Ανάπτυξη και την στήριξη των Αθλητών/τριών της Περιφέρειας, αφού ο Στέφανος και οι άλλοι Πρωταθλητές/τριες πήραν τους πρώτους τους πόντους στη παγκόσμια κατάταξη στα Διεθνή Πρωταθλήματα, που διοργανώνει επί δέκα χρόνια το Lyttos Beach.

H πανδημία δεν επιτρέπει την είσοδο φιλάθλων σε αριθμούς, που θα επιθυμούσαν η Διεθνής Ομοσπονδία (ITF), η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και ολόκληρη η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις. Θα διατεθούν εισιτήρια στην τιμή των 80€/ημέρα και εισιτήρια στη συμβολική αξία των 6€/ημέρα σε παράπλευρο χώρο 10.000 τ.μ. των αθλητικών εγκαταστάσεων του LYTTOS BEACH, όπου οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν τους αγώνες μέσω ηλεκτρονικών μέσων (VIDEOWALL).

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ITF και της κείμενης νομοθεσίας, οι αγώνες θα είναι απαλλαγμένοι από την παρουσία φιλάθλων, που δεν θα διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Όσοι προσέλθουν χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης θα πρέπει να διαθέτουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (PCR) 72 ωρών ή ελέγχου αντιγόνου (Rapid Test) 48 ωρών κατά του COVID 19, από πιστοποιημένο εργαστήριο.

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο: www.viva.gr και στο 11876.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News