Σάκκαρη: Ήττα στο τάι μπρέικ από Αζαρένκα

Σπορ
Σάκκαρη: Ήττα στο τάι μπρέικ από Αζαρένκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελληνίδα πλήρωσε τα αβίαστα λάθη που έκανε ιδίως στο 1ο σετ

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 1-2 σετ στο τάι μπρέικ από τη Βικτόρια Αζαρένκα και αποκλείστηκε στον 3ο γύρο του Roger's Cup. Η Ελληνίδα πλήρωσε τα αβίαστα λάθη που έκανε ιδίως στο 1ο σετ και ηττήθηκε από το άλλοτε νο1 της WTA και νυν νο14, που στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την επίσης Λευκορωσίδα Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Σάκκαρη αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα στο 1ο σετ, κυρίως εξαιτίας των λαθών στα οποία υπέπεσε. Ο μεγαλύτερος αντίπαλός της ήταν το φιλέ, ενώ η απάντησή της ήταν η περισσότερη δύναμη, με συνέπεια οι προσπάθειές της να καταλήγουν άουτ. Από 2-0 μπροστά βρέθηκε να χάνει 3-5 και εν τέλει 4-6 με το 2ο σετ πόιντ της Αζαρένκα σε 55 λεπτά.

Κάπου εκεί άρχισε να αλλάζει το μομέντουμ. Η Ελληνίδα πρωραθλήτρια προηγήθηκε με δύο γκέιμ, η Λευκορωσίδα ισοφάρισε σε 2-2, όμως στη συνέχεια η Σάκκαρη πήρε τρία διαδοχικά γκέιμ χάνοντας μόνο δύο πόντους. Το 6-3 ήρθε μέσα σε 36 λεπτά και η Σάκκαρη βρισκόταν πλέον σε θέση οδηγού.

Το 2ο γκέιμ του 3ου σετ ήταν συναρπαστικό. Διήρκεσε σχεδόν 9 λεπτά, είχε τρομερά ράλι και τρία γκέιμ πόιντ της Αζαρένκα, όμως η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της και έκανε το 1-1. Στη συνέχεια πήρε το επόμενο σετ και έκανε και το μπρέικ για το 3-1, όμως η Αζαρένκα έδειξε την κλάση και την εμπειρία της και κατάφερε να γυρίσει το σετ και να προηγηθεί με 6-5. Οι δύο σπουδαίες τενίστριες έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ, όπου η Αζαρένκα προηγήθηκε με 4-0 και εν τέλει πήρε τη νίκη με 7-2 σε ένα 3ο σετ που διήρκεσε 63 λεπτά.

Πηγή www.sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News